Teambuilding a zážitkové podujatia

Odmeňte svojich partnerov či zamestnancov jedinečným zážitkom, na ktorý nikdy nezabudnú.




Zabavte sa, ztmeľte kolektív a oddýchnite si aktívne či pasívne v tropickej klíme pod palmami a v morskej vode na Liptove. Doprajte si pobyt, ktorý vás nabije energiou a namotivuje všetkých kolegov!

Fantázii sa v Tatralandii medze nekladú! Nechajte sa inšpirovať niekoľkými z našich aktivít:

Tu zoznam zďaleka nekončí a aktivity vám radi pripravíme aj na želanie. Pre viac informácií a kompletnú ponuku nás kontaktujte na event@tmr.sk.




Holiday Village Tatralandia

Ubytovanie s príchuťou tropického ovocia a pirátmi z Karibiku. Objavte v sebe opäť detskú radosť, spúšťajte sa na togogánoch alebo len oddychujte v blahodarnej termálnej vode, či pod palmami.

Hotel Grand**** Jasná

Ubytovanie s horskou plážou a vonkajším wellness priamo pri lanovke a s najlepším disco barom Happy End priamo pred dverami.

Hotel Tri Studničky

Adult friendly hotel Tri Studničky je útulný s unikátnym dizajnom. Konferenčné priestory dávajú pocit splynutia s voňavým lesom, zurčiacim potokom a wellness s prvou horskou plážou v Tatrách. Dokonalý pre menšie skupiny hľadajúce exkluzivitu, súkromie a gastronomické zážitky.

Hotel Rotunda

Utužte svoj kolektív v prostredí najvyššie položeného hotela v Strednej Európe. Nadmorská výška 2004 m.n.m ponúka nielen neopísateľný západ slnka, ale aj atmosféru, v ktorej bude mať každý kolektív k sebe okamžite bližšie.

Chalets Jasná Collection

Stmeľte kolektív jedinečnými aktivitami v luxusnom prostredí Chaletov. Perfektná lyžovačka v Jasnej len pár krokov od hotela, letná turistika krásami Nízkych Tatier, tropický raj a najväčší areál vodnej zábavy len pár minút autom. V jednom apartmáne sa môže ubytovať až 6 osôb, vďaka čomu môžete byť všetci pokope a budovať svoj tím ako sa patrí.

Hotel Pošta****

V centre strediska Jasná na váš kolektív čakajú zážitkové aktivity - perfektná lyžovačka, letná turistika, tanečná párty v neďalekom Happy Ende, prípitok priamo na Chopku v reštaurácii Rotunda, spoločný relax v Boutique wellness či ochutnávka vín a destilátov.




Mítingy a konferencie

Ukážte svojim firemným partnerom a účastníkom kongresu, akí dôležití pre Vás sú.
 

MÍTINGY A KONFERENCIE →

Aktuálne informácie, obmedzenia a odstávky nájdete tu

viac info