Ako funguje GOPASS kredit?






Online nákupy s kreditom

Od teraz si môžete nabiť kredit priamo na Vašu GOPASS kartu a využívať ho pri platení na e-shope. V osobnej zóne si v časti KREDIT zvolíte požadovanú sumu, ktorá Vám bude po zaplatení pripísaná na kartu GOPASS.

Chcem nabiť kredit →

Zdieľajte kredit so svojimi blízkymi

Kredit nabitý na Vašom konte môžete zdieľať so svojimi priradenými osobami na GOPASS-e. Je len na Vás kto a v akom dennom limite bude môcť kredit využívať. To všetko dokážete v jednoduchej administrácii v osobnej zóne.

Spravovať kredit v osobnej zóne →

Výhody GOPASS kreditu

✔ Jednoduchá a rýchla platobná metóda
✔ Zdieľanie kreditu s blízkymi
✔ Možnosť poslať kredit ako darček
✔ Nabíjanie kreditu online na www.gopass.travel
​​​​​​​✔ Prehľad transakcií a správa v osobnej zóne

Pošlite kredit ako darček

Darujte kredit komukoľvek. V sekcii kredit vo vašej osobnej zóne zvoľte sumu, zadajte  e-mail obdarovanej osoby. Po zaplatení odošleme voucher s kódom na zadaný e-mail Po zadaní kódu z voucheru v sekcii kredit, bude danej osobe nabitý darovaný kredit. Ak nepoznáte emailovú adresu obdarovaného, zadajte svoju adresu a následne prepošlite voucher s kódom tomu, koho chcete obdarovať..

Chcem poslať kredit ako darček →




Kde všade platí GOPASS kredit

Kredit nabitý na Vašej karte GOPASS dokážete využiť na nákup skipasov, lístkov na lanovky, vstupov do aquaparkov, podujatí a zážitkov a tovaru len online na www.gopass.travel. **Kreditná funkcionalita sa už čoskoro postará aj o to, že na svahu nebudete musieť riešiť bankové karty alebo hotovosť. Jednoducho nabijete svoju GOPASS kartu a v našich prevádzkach si vystačíte s ňou. Hotovosť a karty budete môcť pokojne zabudnúť doma. O spustení kreditnej funkcionality offine, Vás budeme informovať.

Chcem nabiť GoPass kredit →




GOPASS

Zisti viac o programe Gopass na:

gopass.travel →

Aktuálne informácie, obmedzenia a odstávky nájdete tu

viac info