Tropická pohoda

Nohy v bazéne, hlava zaklonená k slnku, slnečné okuliare na nose a opaľovací krém na pokožke...




K tomu živé palmy a naozaj, ale naozaj slaná morská voda, slanšia ako voda, ktorú bežne Slovák zažije v Chorvátsku. Toto je skutočné a pravé leto v Tatralandii. Aká je tvoja predstava tropickej pohody?

Predstav si, že vstúpiš na miesto, v ktorom máš pocit nekonečnej pohody a zábavy. Nemáš ani sekundu pocit, že si v reálnom svete s reálnymi problémami. Iste bolo by oveľa lákavejšie vystúpiť z lietadla na exotickom ostrove Bali, ale načo cestovať 19 hodín, keď stačí prejsť turniketom a na vlastnej koži zažiť niečo ako magické dvere do Narnie. Proste, odrazu si tam.

Čo teda tropický raj v Tatralandii ponúka? Vodu a more, teplo a 32°C počas celého roka, celoročný bronz pokožky, surf, lehátko, drink... Len si to predstav. Nemusíš navštevovať tak diskutabilné miesta ako sú solárne štúdiá, natri sa a ľahni si na lehátko pod priehľadnou strechou v Tatralandii. Určite ťa opáli, keďže strešná krytina je špeciálna fólia, ktorá prepustí slnečné lúče a kedykoľvek počas roka ti zabezpečí dovolenkový look. V plavkách si len tak prebehneš na tobogan, objednáš sa na masáž, ľahneš s drinkom pod slnečník, či skočíš na pivo do najbližšieho baru. S hotovosťou sa tiež netrápiš, všetko sa dá „zatiahnuť“ čipovým náramkom. Chvíľa platenia sa tak odsúva k momentu prechodu cez výstupný turniket. Pohodaaa...

Ale nie, my chceme byť aj akční, niečo zažiť a vyskúšať. Aj tu nájdeš exotiku – surfovanie. Ale to už je z iného súdka, preto sleduj ďalej naše blogy a čítaj aj o tom, aké je to stáť na surf doske.

Alebo si príď vyskúšať surfovanie v Tatralandii na vlastnej koži?




Blog Tatralandia

Chcete vedieť zo života Tatralandie viac? Prečítajte si naše blogy s rôznymi témami.


Blog Tatralandia →

Aktuálne informácie, obmedzenia a odstávky nájdete tu

viac info