Adrenalínové šialenstvo

Haló, ty! Áno, ty! Ty, čo miluješ adrenalín, zábavu a občas máš pocit, že urobiť šialenú vec ja tá najsprávnejšia vec pod slnkom.




Poznáš ten pocit, že tá nahromadená energia ťa raz zvalcuje? Celý deň stráviš športom a stále sa baterky nevypínajú? Tak toto bude pre teba!

Ukážem ti hneď niekoľko zákutí v Tatralandii, ktoré adrenalínom sršia. Nie, nehovorím o hľadaní čipu v bazéne, ktorý bol slabo pripevnený na ruku. Ani o šprinte späť do vody, keď bežím po loptu, ktorá vypadla z bazéna a vonku je -10°C. Dnes ti ukážem adrenalín, ktorý je len pre znalých.

Tobogan

Tobogan nikdy nesklame. Sú rôzne druhy toboganov, rôzne spôsoby jazdy na nich, rôzne okolnosti, rôzna partia ľudí. Aj keď si povieš, to poznám, nikdy to nie je to isté. Raz ideš na rafte, inokedy na podložke, niekedy divoko s kamošom, inokedy brzdiac, aby sa milovaná nezľakla, raz skúšaš čo to dá, druhýkrát zmeníš polohu. Každá jazda je iná a každá ďalšia lepšia ako tá predošlá.

Indoor surfovanie

Naj adrenalínom je surf a surfovanie. Úprimne, je to vec, ktorá vždy vzbudzovala rešpekt. Surf má v sebe závan exotiky a nebezpečenstva. Rýchlosť vĺn je závratná a dokáže narobiť zaujímavé veci, napríklad s voľnejším kúpacím úborom. Najväčším adrenalínom je preto prekonanie samého seba a urobenie prvého kroku, prvý krok na dosku. To, čo príde po tom je už iba skvelá zábava. Vlna si robí so mnou, čo chce a ja sa len nechávam unášať (možno niekedy až príliš :) Našťastie v Tatralandii na to mysleli a všetko v okolí vĺn je mäkučké a bezpečné.

Surf Raft

A že adrenalín nie je pre deti? Nie je to celkom tak. Čo také kolotoče? Detský adrenalín ako patrí. Nie, nie sú tu vodné kolotoče, ale niečo lepšie, peckové. Ani na Hawaii deti nesurfujú, v Tatralandii áno. Veď je to ľahké, prídem do surf zóny, sadnem do nafukovacieho raftu a užívam si rýchlosť vody. A všetko je bezpečné a mega zábavné. Ktovie čo si o tom myslia 4 roční drobci. Nabudúce sa ich spýtam.

Ešte? Možno si si všimol, že nad termálnym vonkajším bazénom je lezecká stena. Povieš si no a čo? Lezecká stena, aký to je adrenalín! Skús to a potom povedz. Pravá ruka, ľavá noha, pravidlo troch bodov, mokré chyty, trochu logiky... celý bazén pozerá a čaká. Zrazu si hore a jediná cesta dole je skočiť. Dopadneš do horúceho bazéna a s hrdosťou povieš: „Dal som to!“
 

Či už si nadšenec pohodového relaxu alebo šialeného adrenalínového šantenia - v Tatralandii nájdeš oboje. Garantujem ti, že si to tu užiješ.




Blog Tatralandia

Chcete vedieť zo života Tatralandie viac? Prečítajte si naše blogy s rôznymi témami.


Blog Tatralandia →

Aktuálne informácie, obmedzenia a odstávky nájdete tu

viac info