Je čas na celkovú očistu, daj si DETOX!

Ak ste to už s diétou vzdali, prichádza čas pozrieť sa po iných alternatívach zdravia a relaxu, kde patrí aj Tatralandia.




Tatralandia je miesto, ktoré potvrdzuje nie len svoj slogan “dobrodružstvo a zábava” ale snaží sa priniesť aj novinky a posunúť tak relax, zábavu a zdravie na iný level. Aj vďaka tejto snahe, môžeš využiť bohatú ponuku atrakcií, ktoré nie len pobavia, ale aj pomôžu aj detoxikácii organizmu.

1. Možnosť - Sauna

Sauna dokonale pomáha pri detoxikácii, stačí sa držať podmienok saunovania, vydržať v saune dostatočný čas napr. vo fínskej 15 minút a túto procedúru opakovať tak, že striedaš ochladzovanie a teplo. Sauna tak očistí tvoje telo od toxínov, ktoré sa nalepili napríklad počas sviatkov a osláv.
 

 2. Možnosť - Masáž

K odbúravaniu toxínov z tela napomáha aj masáž, po ktorej sa budete cítiť ako znovuzrodení. Tatralandia ponúka niekoľko spôsobov ako si ju užiť. Tá najobľúbenejšia je medová masáž, ktorá využíva prírodné prostriedky na detoxikáciu. Doprajte si ju pravidelnejšie a čoskoro sa dostaví veľmi pozitívny efekt.
 

3. Možnosť - Jedlo

Čas kedy si si dal ku kúpaniu hotdog je už dávno preč a dnešná doba ponúka oveľa širšie spektrum stravovania. Preto aj u nás môžeš prehliadnuť hranolky a pustiť sa skôr do zdravého jedla. Z menu odporúčame vybrať čerstvú rybu doplnenú o ľahký šalát a nezabudni na vodu! Jej pitie je alfa a omega celého detoxu. Čím viac decilitrov alebo aj litrov dáš, tým viac odbúraných škodlivých látok z tela.

A čo keď nemám záujem o detox?

Aj keď je detoxikácia moderná, nie všetci ju musíme. Ak chceš zažiť pôžitok, jednoducho si užiť ten správny moment a neriešiť pritom tukové vankúšiky na svojom tele, daj si palacinku s nutelou, k tomu vynikajúcu Piña coladu a sústreď sa na očistu myšlienok. Veď na to tu Tatralandia je :)




Blog Tatralandia

Chcete vedieť zo života Tatralandie viac? Prečítajte si naše blogy s rôznymi témami.


Blog Tatralandia →

Aktuálne informácie, obmedzenia a odstávky nájdete tu

viac info