Aktívna dovolenka na Liptove

V tomto blogu sa dozvieš, kde sa oplatí stráviť dovolenkové chvíle a bez ktorých zážitkov by si v lete nemal opustiť Liptov.




Región Liptov na severe stredného Slovenska má niečo do seba. Každoročne ho zaplaví vlna domácich, ale aj zahraničných turistov najmä zo susedných krajín. Svojou návštevnosťou predbehol aj Bratislavu či región Vysoké Tatry.

1. Tatralandia

To, že ponúka tropické teploty počas celého roka už vieš. Ale vedel si o dvoch najnovších mega letných toboganoch Delphin 4Family? To znamená oveľa väčšiu dávku zábavy, akú si ešte nezažil. Nuda, určite nebude! O program sa starajú naši šikovní animátori a prichytané sú aj zaujímavé letné eventy počas víkendov, ktoré sú zadarmo. Ak si chceš oddýchnuť od letného slnka, dopraj si relax pri masáži alebo v Keltskom saunovom svete.

2. Holiday Village Tatralandia

Ak preferuješ skôr pobyt v malej chatke ako vo veľkom hoteli, tak sme ti práve našli ideálne miesto na ubytovanie. Hluk z vedľajšej izby tu nemá šancu, pretože máš celú chatku pre seba, či už prídeš s partiou kamarátov, alebo s rodinou. Ak patríš medzi náročnejších hostí, potešia ťa vynovené Apartmány Deluxe, ktoré sú novinkou tejto sezóny. K pobytovým balíčkom je množstvo zliav, napr. do reštaurácie, aquaparku, na bowling či wellness.

3. Liptov Aréna Tatralandia

Pamätáš si časy, keď si sa ako dieťa hrával so stavebnicou Lego? Mal by si si ich pripomenúť na výstave Bricklandia, ktorú môžeš navštíviť počas celého leta. Pripravené sú rôzne scenérie, ako Minecraft, Star Wars, Ninjago a mnoho ďalších. Deti si môžu stavať budovy z veľkých blokov stavebnice, pretekať na autodráhe a za obdiv stoja aj roboty, ktoré môžeš sám ovládať. Na druhej strane športovej haly panujú motýle. Voľne tu poletuje vyše 50 druhov týchto okrídlených zvierat a môžeš ich pozorovať v rozličných životných cykloch. Motýlia záhrada je pre milovníkov prírody ako stvorená a prísť priamo do kontaktu s  touto lietajúcou krásou nie je náročné. Často sa stane, že Ti motýľ pristane na ruke alebo kuse oblečenia.

4. Hurricane Factory - Tatralandia

Nepoznáš strach, rád prijímaš adrenalínové výzvy a dal by si sa nahovoriť aj na zoskok z lietadla? Pokiaľ si odpovedal trikrát áno, trúfni si zdolať simulátor voľného pádu. Potrebuješ len tenisky, tričko a dávku odvahy. Ostatná výbava, odborné školenie a dohľad skúseného inštruktora, sú na Teba už pripravené. Pocit lietania môžeš dopriať aj svojim deťom a spoločne si odnesiete zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete. Ak ešte stále váhaš, maj na pamäti, že tento veterný tunel je jediný na Slovensku a stáva sa, že práve kvôli nemu cestujú k nám turisti zo zahraničia stovky kilometrov.

To, že sme Ti stručne opísali 5 zaujímavých miest nie je náhoda. Ale neobmedzuj sa a navštív aj iné miesta regiónu, ktorého srdcom je vodná priehrada Liptovská Mara.

Prajeme Ti príjemne strávené letné dni plné nádherných zážitkov v našom regióne.




Blog Tatralandia

Chcete vedieť zo života Tatralandie viac? Prečítajte si naše blogy s rôznymi témami.


Blog Tatralandia →

Aktuálne informácie, obmedzenia a odstávky nájdete tu

viac info