Etani Wellness Point

Regenerálja a lelkét és szépítse testét az új Etani Wellness Point-ban egyenest a Tropical Paradise Tatralandiában.

 


 

A szórakozással teli trópusi paradicsomból ugorjon át a nyugalom és a pihenés oázisába. Regenerálja a lelket és szépítse a testet az új Etani Wellness Point-ban egyenest a Tatralandia Tropical Paradise-ban. Ajándékozzon Magának egy zavartalan pillanatot, míg partnere szórakozik a medencében és gyermekei belevetik magukat az animációs programba. Kóstolja meg a wellness kellemes ízét a trópusokon.


Garra Rufa

A természetes török pedikűr a Garra Rufa halacskákkal megszabadítja Önt az elhalt bőrsejtektől és szépen kisimítja lábait. Ökologikus és higiénikus chtyoterapia gondoskodik az Ön bőre szépségéről és egészségéről.

 

IdőÁr
5 perc7 €
10 perc9 €
20 perc15 €

Parafin a kezekre

A parafinos pakolásnak köszönhetően az Ön kezei bársonyosan simák lesznek már pár perc alatt. A hő gondoskodik az ásványi anyagok (vas, szilícium, magnézium) és vitaminok (E vitamin) bőrbe való azonnali felszívódásáról és annak vérellátásáról. A parafin továbbá tágítja a pórusokat, erősíti a körmöket, puhítja a megkeményedett bőrt, átmelegíti az izmokat és lazítja a merev és fájdalmas apró ízületeket. Relax ennél a procedúránál garantált az idegrendszerre gyakorolt pozitív hatásnak köszönhetően.  

 

IdőÁr
10 perc5 €
15 perc7 €
20 perc9 €

Fahéjas pakolás

A fahéjas pakolás csökkenti a belső feszültséget, stimulálja a vérkeringést, felgyorsítja a bőralatti zsír égését és feszesíti bőrt. Segít az izom- és ízületfájdalmaknál és reumaelleni hatása van. A fahéj kellemes illata egyben gondoskodik az elme kikapcsolódásáról. 

IdőÁr
10 perc5 €
15 perc7 €
20 perc9 €

Illatos csokoládés pakolás

Adja át magát az édes finomság kísértésnek és nem fog hízni egy grammot sem. Szabaduljon meg a stressztől, szépítse bőrét és űzze el a negatív gondolatokat. Az illatos csokoládés pakolás stimulálja a dopamin- és endorfintermelést, megakadályozza a szabad gyökök behatolását és támogatja a méregtelenítést. Az édes semmittevés biztosan ízleni fog Önnek.

 

IdőÁr
10 perc5 €
15 perc7 €
20 perc9 €

Tőzegpakolás

A tőzegpakolás ellazítja az egész testet és bőrön keresztül ásványi anyagokat juttat a testbe. A szerzett energián kívül segít az ekcéma gyógyulásában és a narancsbőr lebontásában. Jótékonyan befolyásolja az izmok és ízületek működését és a bőrsejtek megújulását. Az immunrendszert támogatja a nagy mennyiségű tápanyag, természetes nyomelem és ásványi anyag.  

 

IdőÁr
10 perc5 €
15 perc7 €
20 perc9 €

Kelta szaunák világa

A 21 gőz-, víz- és masszázsfürdő és szauna komplexuma a tökéletes pihenés lehetőségét kínálja.

KELTA SZAUNÁK VILÁGA