Attrakciók

A kicsiket és nagyokat egyaránt vonzzák a gyermekattrakciók, melyeket tartalmaz a belépőjegy

 


DODZSEM

Közkedvelt családi attrakció minden korosztálynak, melyet a Tatrapolis-ban találnak. Szórakozzon a gyors, ütköző autókban, melyek 20,0 x10,0 m területen közlekednek.
Maximális biztonság erős ütközés esetén is természetes.
Az attrakció kapacitása 12 autó, 1 autó = max. 2 személy, együtt 24 személy. Bemenőteljesítmény 380 V.


VÍZI LÖVEDÉK

Élje át az igazi Vízi lövedéket csakis a Tatrapolisban! Bányatorony, 8,5 m magas, mely csakis a szórakozást szolgálja – bányacsillék felviszik Önt egészen a torony tetejébe, leszáguldanak onnan a lövedék gyorsaságával és a csille katapultálja Önöket egyenest a közeli tavacskába. Nincs kedve kipróbálni a Vízi lövedéket a saját bőrén? Jöjjön a Tatrapolisba és élvezze az attrakciót és igazi adrenalin felfrissülést élhet át.


KÖRHINTA

Megismerheti a klasszikus láncos körhinta varázsát, mely szórakozást kínál a legkisebbeknek is. A gyermek láncos körhinta alkalmas gyermekeknek már 3 éves kortól. A körhinta kapacitása 10 ülőhely.


TATRAPOLIS EXPRES

 

Induljon kalandos és tanulságos tanulmányútra a világba néhány perc alatt. A miniatűrök parkján átviszi Önt a motoros kisvonat -  Tatrapolis Expres. Fedezze egyetlen utazás alatt a világ leghíresebb építményeit speciális kialakításban, egyszerűen szálljon fel a vonatra és hagyja magár elvarázsolni a világ szépségeivel. 


ÖSSZEKUSZÁLÓDOTT CSÓNAKOK

Közkedvelt gyermek attrakció – Összekuszálódott csónakok a Tatrapolisban elhozzák az igazi vízi szórakozást a legkisebbek számára is. Szálljon be a csónakjába és adja át magát bolondos vízi szórakozásnak. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól.


LABIRINTUS

Labirintus, mely a szórakozás más dimenzióját hozza el kicsiknek és nagyoknak. Találd meg a kiutat a labirintusból, mely közel sem olyan könnyű, mint az első ránézésre tűnik. Vagy, miért is ne versenyezzünk, ki jut át legrövidebb idő alatt a tükrös labirintuson?

 

 

 A világ építményei

 Itt a kovácsmesterség és az utazási szenvedély kapcsolódásáról van szó, ami rendhagyó gyermek szórakoztatópark formájában testesült meg 

 A VILÁG ÉPÍTMÉNYEI