Surf Waves Tatralandia

Vonz Téged az óceán, hullámok, szörfözés és a szabadság érzése?

 

A mi egyedülálló szörfkomplexumunknak köszönhetően már nem kell az óceánhoz utaznod. Surf Waves Tatralandia remek élményt kínál, melyet neked is ki kell próbálnod! Szörfözés a Tatralandia hullámain elrepít Téged az ismert Waikiki strandra, vagy a Maui szigetre, ahol az igazi adrenalint élvezhetik nemcsak a profik, de a teljesen kezdők és a legkisebbek isÁrjegyzék - Surf Waves Tatralandia

Szörfözni szeretnél? Akkor ne habozz és váltsd meg a belépődet:


MI IS A SURF WAVES?

Beltéri szörf szimulátor speciális technológiát alkalmaz mesterséges folyó formájában megépítve, mely képes hullámok keltésére, melyek hasonlítanak az óceán hullámaihoz. A víz egyenletes áramlása, melynek sebessége 70 km/ó-ig terjedhet, és a felület görbülete ideális feltételeket teremt a szörfdeszka számára, mely képes siklani a felületen. A felület görbülete állandó gyorsulást idéz elő és ez a szörfösnek lehetővé teszi, hogy ismételheti az íveket és élvezheti a különböző trükköket. A szörf zónában négy pálya található 68 m2 területen. A mesterséges hullám előnye továbbá, hogy meg tanulhat szörfözni biztonságos környezetben, melyet irányítani lehet és így ez a sport alkalmas minden korosztály számára. A szörftutajnak köszönhetően a hullámot kipróbálhatják már a gyermekek is 4 éves kortól.


A szörfzónába való belépéskor tapasztalt oktató fogadja Önt, aki egész idő alatt, míg a hullámon tartózkodik, elkíséri. Először bevezető oktatásban részesül, melyben minden fontos információt megkap a szörfdeszka helyes használatáról és az azon való mozgásról, hogy Ön a szörfözést minél jobban élvezhesse.

A hurráá a hullámra fel!!!
Szörfözzenek mindössze 9 €-ért a www.gopass.sk oldalon.

A legelőnyösebb belépők és kedvezmények a Tatralandiába GoPass kártyával.
Érintkezés

Információs Központ Tatralandia

Hétfő - Csütörtök: 11:00 - 19:00
Péntek: 11:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00


Surf Waves Tatralandia

Önt vonzza az óceán, hullámok, szörfözés és a szabadság érzése? A mi egyedülálló szörf komplexumunknak köszönhetően már nem kell az óceánhoz utaznia.