Tropical Paradise Tatralandia

Favitorlás, mely hajótörést szenvedett a sziklán. Mellette igazi korallok, kagylók és szín gazdag halacskák. 

 

Favitorlás, mely hajótörést szenvedett a sziklán. Mellette igazi korallok, kagylók és szín gazdag halacskák. A szárazföldön magas pálmák, és árnyékukban relax a kényelmes nyugágyakon…Ön is vágyott valaha ha csak egy pillanatra is felcserélni a szürke hétköznapokat fűtött strand melegére? Semmi se lehetetlen kevés is elég és a trópusi paradicsomban van. Már a Tropical Paradise előcsarnoka is a trópusi világot idézi. Menjen el a dzsungelből kilépő tipikus régi afrikai és a koloniális világ építményeinek másolata előtt. A sétány a hajóroncshoz vezet, mely a sziklazátonyon szenvedett hajótörést.

A Tropical Paradise-t a vitorlás két részre ossza. A hajó bal oldalán található az új vízi világ négy medencéje. A vízi terápia köti őket össze- nyugágyak,fúvókák, melyek a test különböző részeit masszírozzák. Megjelent a talpmasszázs és a vízi relaxációs út. Két medencében a látogatók tiszta édes vizet találnak, kettőben pedig tengervizet kellemes 34-36°C-ra melegítve. A vízben feloldott só 32 kémiai vegyületet tartalmaz, melyek jótékonyan hatnak az egész szervezetre, és relaxációs hatásuk van. A Terápiát tengerrel (Thalassoterapia) tehát Ön is élvezheti egész évben bármikor már Liptón is.

A négy medence közepén található a Barbados bár. Eredeti kevert italok állnak rendelkezésükre egyenest a medencékben vagy a parton. Az új attrakciók között megtalálja a merülő/búvár/ medencét. A szikla, melyen a vitorlás hajótörést szenvedett szintén megmutatja a speciális medencében a titkait. Az ifjú felfedezők körbeúszhatják miközben merülhetnek a kagylókért és kereshetik, melyik rejti a gyöngyöt, vagy megkereshetik a kalózok kincsét. De a legnagyobb élményt nekik az igazi korallzátony látványa nyújtja  a lakóival együtt- tengeri kökörcsin és szín gazdag halacskák, melyek a saját világukban élnek a 6000 l akváriumban.

Erőt gyűjteni a következő felfedező útra, vagy csak pihenni száz nyugágy egyikén, az igazi pálmák árnyékában a Tropical Paradise pihenő részén lehet.
Az egyedi tetőszerkezetnek és borításnak köszönhetően az állandó 30°C-os beltéri hőmérséklet mellett a tél kellős közepén napozhat és le is sülhet. A karibi specialitások gazdag és italok gazdag választékát kínálja az Paradiso vendéglő. Mindez a Tropical Paradise-ben kényelmesen elfér, hisz a területe 400 m2-el nagyobb egy futballpályánál. A kagyló, amire hasonlít csak egy része, mindannak ami a látogatóra egész év folyamán a Tatralandiában vár.Ostrov pirátov z Karibiku

Užívajte si Svoj karibský sen Tatralandii. Priehľadná strecha s prímorskou pohodu, detským bazénom a slnkom.

OSTROV PIRÁTOV →