Egész évben medencék

Merüljön el és érezd jól magad 10 éves medencében, amely sós vízzel, termikus és tiszta vízzel rendelkezik.White Lagoon

Medence, melynek összetétele szinte azonos az összetétele az Ión-tengerrel. Meleg, sós víz 34–36°C hőmérséklettel tisztító hatással van az organizmusra. Ásványok kristályozódnak a bőrön és a só kisimítja és megnyugtatja a bőrt. Fürdés a sós vízben aktiválja a megújulás és revitalizációs folyamatot a sejtekben, növeli a vas koncentrációját a vérben. A sós víz ezen kívül természetesen fertőtlenít, megsemmisíti a mikroorganizmusokat, amelyek általában a medence vizében fordulnak elő és ettől egészségesebb. Élvezze ki az igazi terápiát sós vízzel (thalasso therapy).

Terület: 128 m2
Mélység: 110 cm
Méretek: 15 x 8 m
Víztartály: 141 m3

Bubble Pool

Egy másik medence egyedülálló fűtött tengeri vízzel, 34–36°C hőmérséklettel, mely elősegíti az organizmus méregtelenítését és erősíti az immunrendszert. Az egész testét masszírozzák a fúvókák a masszázspadon, masszázsnyugágyakon és a lég gejzír alatt. A Thalasso terápia segít a bőrproblémáknál, javítja a bőrképet, narancsbőrt és segít a reumás- és sportsérüléseknél. A sós víznek természetes fertőtlenítő hatása van és erősíti az immunrendszert.

Terület: 146 m2
Mélység: 110 cm
Méretek: 15 x 11 m
Víztartály: 161 m3


Paradise Pool

A teste a ellazul a 34–36 °C hőmérsékletű tiszta vizű medencében. Fekvők, fúvókák és masszázsok részét képezik a vízi relaxációs útnak. Egyenesen a medencéből kilátás nyílik a spanyol vitorlás hajó másolatára, amelyet gyakran használtak kalózok. Az egész forró hangulatot kiélvezhetik hűtött ital mellett a Barbados vízi bárból.

Terület: 149 m2
Mélység: 110 cm
Méretek: 20 x 8 m
Víztartály: 164 m3

Tropical Pool

Tiszta vizes medence 34–36 °C hőmérséklettel relaxációt és vízterápiát nyújt. A légülésekben, masszázspadon vagy léggejzír alatt megmasszíroztathatja testének hátsó részét, hátgerincét és lábait is. A kellemes meleg vízben relaxálhat és a nagy kalózhajó árnyékában biztos, hogy elfelejti mindennapi problémáit.

Terület: 159 m2
Mélység: 110 cm
Méretek: 12,7 x 12 m
Víztartály: 175 m3


Thermal Pool

Azoknak, akik kedvelik a fürdőzést a szabad ég alatt és fagypont alatt, Tatralandia újdonsággal készül. Thermal Pool külső sport medence termálvízzel, ahol mászó fal található, a fürdőzők pedig labdajátékokat játszanak, a tél előtt jelentős változásokon megy keresztül  (36 - 40 ˚C). Elválasztással két részt hoznak létre a hűvösebb sport és a relax részt magasabb hőmérsékletű vízzel. A medence mindkét fele teljes körű építészeti felújításon megy keresztül, beleértve az új technológia telepítését. Heverők, ülőkék légmasszással, a szökőkút csak erősítik relax légkört éppen ebben a termálvízben. A víz, melyet a Thermál Pool külső medencébe a 2,5 km mélységű kútból vezetnek 60,7 ˚C meleg, Liptó régióban található vizek között megkülönböztetett helyet foglal el. Tengervizet tartalmaz a paleogén tengerből, mely a Liptói medence területét borította már 40 millió évvel ezelőtt. A Tatralandia termálvize jótékonyan hat a mozgásszervi rendszerre és a légutakra.  

Terület: 433,8 m2
Mélység: 110 cm
Méretek: 35,2 x 14,2 m
víztartály: 432 m3

Niagara Pool

Az egész évben rendelkezésére áll a 30°C hőmérsékletű szabadtéri úszómedence. Egészséget nem csak a mozgással erősíti meg, hanem a termálvíz légző és mozgás szervekre kifejtett jótékony hatásaival.

Terület: 399,6 m2
Mélység: 110 cm
Méretek: 33,3 x12 m
Víztartály: 440 m3


Snorkeling Pool

A kaland és szórakoztató élményt kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik az igazi tengeralatti világ kémlelésénél a búvár medencében. Akii kevesellné a korallok és halak csodálását, megtalálja számítását víz alatti játékok során és a víz alatti elveszett kincs keresése közben. A medencében a tiszta víz hőmérséklete 34–36°C.

Terület: 42 m2
Mélység: 120 cm
Méretek: 9,3 x 6 m
Víztartály: 50 m3

Ocean Pool

A 32°C hőmérsékletű tiszta vizet tartalmazó, fedett medencében a Tátrákra nyíló kilátás mellett élvezheti vízi masszázsokat, ágyakat, lefolyócsőket, buborékképzőket, masszázsfúvókat vagy a úszó szakaszt árral szemben. A wellness légkört kellemesen kiegészíti a víz alatti megvilágítás.

Terület: 202 m2
Mélység: 120 cm
Méretek: 11 x 18,4 m
Víztartály: 243 m3


Kalózos gyerekmedence

Medence a legkisebbek számára a Karibik csarnok fedett részén ahol a tiszta víz hőmérséklete 32°C. A gyerekek kiszórakozhatják magukat a Jumbo várban,a vizes árokban csúszdákkal,exotikus állatokkal és pálmákkal. A szülők figyelhetik őket és pihenhetnek a medence mellett a nyugágyakon.

Terület: 90,5 m2
Mélység: 30 cm
Méretek: 8 x 11,3 m
Víztartály: 27 m3

Tower Pool

Egészéves érkezési medence tiszta melegített vízzel. Érkezési medenceként szolgál a Jungle Raft, Black & White, Rapido és Monkey Slide egészéves tobogánokhoz.

Terület: 65,32 m2
Mélység: 30 cm
A medence méretei: 9,2 x 7,1 m 
Víztérfogat: 20 mHol talál meg bennünket

Meghívjuk Önt a Tatralandia vízi park virtuális megtekintésére. Medencék, tobogánok, üzletek és sok egyéb. Fedezzen fel új élményeket a térkép segítségével.

AZ AREÁL TÉRKÉPE →Water slides

Enjoy top-speed and crazy adventures on our water slides. Pluck up your courage and feel a true adrenalin rush...


WATER SLIDES IN TATRALANDIA →