Karibik – kalózok szigete

Tatralandiában a karibi álmait átélheti az egészév folyamán.  Az áttetsző tető fényeffektusokkal éjszaka vagy télen is a tengerparti kényelmet és a Napot idézi.

 

A kalózhajó Barboss kapitány parancsnoksága alatt, két részre van osztva: az alsó aquamarin részre a medencékkel és a felső napfényes pihenő „Palm Beach” részre. Az alsó részben találhatók a medencék gyermekeknek és felnőtteknek! A felnőttek a nagy trópusi Óceán medencében élvezhetik a kényelmet vízmasszással, heverőkkel, vízköpőkkel, víz alatti masszással és az úszást árral szemben, az úszó részen, színes víz alatti megvilágítással. A víz hőmérséklete eléri a 32°C-t.   

Gyermekek tetszését minden bizonnyal elnyeri a Kalóz Gyermekmedence hatalmas Jumbo várral és vizesárokkal. Találkozhatnak sok barátságos és exotikus állattal. A krokodil, papagáj és a tengeri kígyó vízsugárral frissíti a legkisebb látogatókat, melyek felfelé lövellik a vízsugarat. Mindent figyelemmel követnet a két kíváncsiskodó papagáj Kiko és Zaza, akik otthonra leltek a kókuszpálmák koronájában. A gyermekek szórakozhatnak a különböző csúszdákon, vagy lecsúszhatnak a korhadt, odvas fatörzsön. A hatalmas hintázó dinnyék rendes zuhannyal lephetik meg a látogatókat.

A karibii hajó fedélzetének felső emeletén exotikus környezetben rengeteg kellemes időtöltési lehetőség várja Önt! Üldögélhet vagy fekhet a pálmák alatt kényelmes heverőkön, hintafotelokban és családi hintákon. A gyermekek biztosan örülnek majd a gyermek játszósaroknak interaktív várral. 

Az egész napos a Tatralandiában való szórakozás és fürdőzés után biztosan megéhezik. Ezt remekül csillapítja a hot-dog friss zöldséggel vagy a pizza egyenest a pizza kemencéből az új TIKI Bárban. Frissítőként friss fresh és a szórakozás máris folytatódhat.