Wellness belépő aquapark nélkül

Kényeztesse magát egyedülálló pihenéssel masszázs vagy relaxációs procedúra formájában belépés nélkül az aquaparkba.Találjon időt csak magára és töltődjön fel új energiákkal a Wellness centrumban, az Etani Wellness point-ban  vagy a Kelta szaunák világában Tatralandiában. Kényeztesse magát pár pillanat nyugalommal és élvezze a pihenést és a tökéletes relaxot. A Wellness centrumbanEtani Wellness point-ban vagy a Kelta szaunák világában a szaunákon és a masszázsokon kívül procedúrákkal, pakolássokkal is kényeztetheti magát, vagy kipróbálhatja a Garra Ruffa halacskák erejét az aquapark kötelező látogatása nélkül is.

Kelta szaunák világában választhat  21 gőz, víz vagy masszázs szauna és procedúra  közül és így kényeztetheti testét és lelkét teljes pihenéssel.  A Wellness centrum  klasszikus vagy édes-mézes masszázst kínál Önnek, és kényezteti minden érzékszervét különféle aromatikus masszázsokkal. A Wellness centrum a masszázsokon kívül arcpakolásokatpeelingeket  vagy pakolásokat  kínál– próbálja ki a tőzeg vagy az iszappakolást anti-cellulit hatással vagy a különleges test peelinget. Az Etani wellnesss point-ban próbálja ki  a Garra Ruffa halacskák gyógyító erejét vagy kéneztesse magát jótékonyhatású pakolásokkal  vagy különféle procedúrákkal.INFO: Masszázsát előjegyeztetheti az Infócentrum Tatralandián vagy egyenesen a Wellness centrumon keresztül.Wellness & Spa Tatralandia

 Szenteljen időt csak magára és töltődjön fel energiával. Masszázsok és procedúrák a Wellness centrumban kínálják Önnek az időt az igazi hamisítatlan pihenésre.

WELLNESS & SPA TATRALANDIA 


Rezerváljon időt csak saját magának