Sauna show

Melegedjen fel és pihenjen – itt van Önnek a szauna show


A Kelta szaunák világa Tatralandiában sok módot kínál a pihenésre, de a Szauna show kitolja a határait annak, hogy hogyan hagyhatjuk kipihenni a testet és a lelket. Mi mindent is kínálnak Önnek a Szauna show-ink?

A Szauna show elején először regeneráló peelinggel megtisztíthatja bőrét a szennyeződésektől és az elhalt bőrsejtektől, hogy könnyebben lélegezhessen és megújulhasson.

Ezután élvezze magát a szaunázást. És ezt köszönhetően főleg a szauna mesternek, aki újabb dimenziókat visz a szaunázásba, mi által az intenzívebbé és színesebbé válik. A víz és jég segítségével a szauna mester növeli a páratartalmat és különböző gyógynövény és citrus aromák a jéghez vagy a vízhez való adagolásával, kellemes illatokkal tölti meg az egész szaunát, amivel a szauna show aromaterápiával gazdagodik. A törölközők és legyezők használatával a szauna mester felkavarja a forró levegőt és a forró levegő ütközik a testtel, ami elősegíti a káros anyagok távozását a testből, kinyitja bőr pórusait, javítja a vérellátást, rugalmasságát és megszépíti azt. Viszont magának a szaunázásnak főleg preventív hatása van a betegségekkel szemben.

A Szauna show további eleme a zeneterápia, mely során nemcsak a test pihen meg, de főleg a lélek Különböző hangeszközök, mint pl. az zenélő tálak vagy a gong, megrezegtetik a test minden sejtjét és így Ön tökéletesen pihenhet.

 

Élvezze a Szauna show-t a saját bőrén és meglátja, hogy az itt átélt élmények után visszatér hozzánk.


Vásárlás online: www.gopass.sk →

Kedvezmények és pontok a GoPass kártyával regisztrált tagoknak


 

Wellness & Spa Tatralandia

 Szenteljen időt csak magára és töltődjön fel energiával. Masszázsok és procedúrák a Wellness centrumban és az Etani Wellness Point-ban kínálják Önnek az időt az igazi hamisítatlan pihenésre.

WELLNESS & SPA TATRALANDIA