Nem, nem fogok senkinek se bemutatkozni ...

….. mert a kemény tátrai, szél csapzotta vérmérséklet mögött lágy szív és a Tátra iránti szeretet rejtőzködik.

A hegyek csúcsai alatt olyan rendkívüli emberek laknak, mint maga a hely. Tele büszkeséggel, mely generációkról generációkra öröklődik. Aki a Tátrában születik örökre összefonódik azzal teste lelke. A hegygerincek neki játszótér, és a széles mezők és erdők pedig kertek.

A havas csúcsok, éles gerincek és gleccsertavak vidékén, hol a természetet rohanó hegyi patakok szövik át, olyan szépséget talál, melyet sehol máshol széles e világon. Ismerje meg a Tátrai Embert, lehet, hogy sajátosak és kimértek, de büszkék és kedvesek. Nyerje el szimpátiájukat, és Ők feltárják a Tátra legtitkosabb zugait, miközben teljes mértékben élvezheti vendégszeretetüket. Látogassa meg Ön is a Tátrát, és élje át a mesebeli történeteket azokkal, akik a Tátrát igazán szeretik.    

www.gotatry.sk

Most Önöknek mesélni fogok a ….

 

... trópusi paradicsomról a Tátra szívében.

Itt a mi paradicsomunkban a meleg Önt teljesen átjárja. Mikor a napsütötte trópusi kertekben egészen a feje búbjáig elmerül, a tiszta tengervíz a fáradságot elmossa, és minden viharfelhőt eloszlat. Juj, és a testnek tetszik a sokféle kedvesség. Tehát ez az a legolyanabb trópusi paradicsom.

Tatranec – trópusi paradicsom - gotatry.sk

...legszebb sí kalandomról.

Ez egy kedves mese, ének a hóról és téli szép álom. Varázslatos csúcsaink végtelen lejtőkkel, melyekre felviszik Önöket a világszínvonalú gondolák. A hó, mint a pehely a lejtőkön. Így ez a legolyanabb sí kalandom.

Tatranec - síelés - www.gotatry.sk

...  a tátrai konyha ezerféle ízeiről.

Itt a szakácsok lakomát készítenek Önöknek. Ínyencségeket a fél világból. A jólétet a földön kipróbálja azokkal a legolyanabb ízes élményekkel. Minden falat a remek ételből megmozgatja a fantáziáját. Amikor a bódító nedű a pohárban felszikrázik, a szabadság folyama rabul ejti Önt és a lábai önkéntelenül is táncra ugranak.

Tatranec – étel és szórakozás - www.gotatry.sk

... tátrai hotelok varázsa.

Fészek, mely a legpuhább pehellyel bélelt. Itt lazulhat, heverészhet és élvezheti az örömöket kényére, kedvére. A remek víz a testnek javára válik és a nap rendbe hozza a lelket. Míg az örömtől ugrik egy legolyanabbat.

Tatranec – szállás és relax - gotatry.sk

Azoktól, akik szeretik a Tátrát, azoknak, akik szeretik a Tátrát.

www.gotatry.sk

www.facebook.com/TatranecSlovakia