Szilveszter parti Ego-val

Trópusi Szilveszter Tatralandiában egy felszabadult parti a medencékben színes programmal és exotikus italokkal a medencében, melyet biztosan nem felejt el.Töltse az év utolsó napját rendhagyóan – a trópusokon! Tatralandia 2018. 12. 31-re lenyűgöző partival készül, hogy megünnepelje az év utolsó napját. Legyen része igazi szilveszteri hangulatban és ünnepelje az Új Év érkezését a medencékben vagy a tobogánokon. Az óesztendő csodálatos kicsúcsosodása lesz EGO énekes koncertje, akinek slágereit hallgathatja akár a medencében is. 

A Szilveszter Tatralandiában az ünneplés céljára rendhagyó módon köti össze a tereket – medencéket, tobogánokat és szaunákat – a Vivas dance grup táncosnőinek fellépéseivel, remek DJ-vel Martin Cehelský-vel, aki igazi parti hangulatot teremt, és ehhez természetesen nem maradhat el értelemszerűen a tombola és magától érthetően a szilveszteri tűzijáték!

Szilveszter parti a Trópusi részen kerül megrendezésre – Tropical Paradise, ahol majd úgy érzi magát, mint a paradicsomban. Körbe veszik Önt az exotikus pálmák, kortyolgatja a különféle koktélokat egyenest a medencében, esetleg búvárkodhat a halacskákkal, vagy úszkálhat a sós tengervízben. Ha esetleg valami adrenalin dúsabbat keres, tetszeni fog Önnek a Surf Waves Tatralandia, mely meghosszabbított nyitva tartással üzemel, ahol kedvére szörfözhet Tatralandia hullámain oktatóinkkal. Vagy kedvére szaunázhat a Kelta szaunák világában.


Silvester 2018

New Year´s Eve 2018

 Vásárlás online: www.gopass.sk →

Kedvezmények és pontok a GoPass kártyával regisztrált tagoknak
EGO

Michal Straka, EGO művésznéven ismert szlovák rapper és énekes. A Kontrafakt együttes tagja. 2012-ban elkezdte szóló karrierjét is a "Žijeme len raz"/Csak egyszer élünk/ dal kiadásával, 2012-ban a szlovák rádiók 1. számú slágere lett.  Tatralandiában zenéjét akár a medencében is hallgathatja.

Vivas Dance Group

Energikus táncelőadás színpompás kosztümökben, fülbemászó zenével és elbűvölő lányokkal. Pontosan ezt hozza el Önnek a Szilveszter Vivas dance group-al. Egész éjszaka koreográfiáikkal egészítik ki az igazi parti légkört.

DJ Martin Cehelský

Martin Cehelský egy fiatal energikus DJ, aki képes megteremteni a legjobb szilveszteri parti szórakozást és nekünk Tatralandiába remekül illik a képbe. Híres szlovák és cseh klubokban zenél a DJ-k legjobbjaival - Dj EKG, Emtydee, Drahosh, Elsy vagy Milan Lieskovský-val.


Vásárlás online: www.gopass.sk →

Kedvezmények és pontok a GoPass kártyával regisztrált tagoknak


PartneriÉrintkezés

Információs Központ Tatralandia

Hétfő - Csütörtök: 11:00 - 19:00
Péntek: 11:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00Minden hír

 Kövesse a híreket Tatralandia készített az Ön számára vonzó, szórakoztató és magával ragadó eseményeket.

MINDEN HÍR →