Halloween show Tatralandia

2018. 11. 3. szórakozzon a medencében, bolondozzon a tobogánokon és legyen része egyedülálló Halloween show-ban a Fantázia iskolájának árnyalataiban.


Úgy gondolja, hogy a Tropical paradise nem összeköthető a halloween-i szórakozással és a rendkívüli iskolával? Jöjjön és győződjön meg a saját szemével, fülével és próbálja ki saját bőrén a Tatralandia trópusi paradicsomának rendkívüli egyesülését a mágikus halloween-i iskolával. Az egyedülálló atmoszférát egyenest a medencékből élvezheti vagy száguldhat a tobogánokon  vagy esetleg szörfözhet a Surf Waves Tatralandia zabolázatlan hullámain. Az energiáit újratöltheti a kényelmes nyugágyakon a pálmák alatt és gyerekek szórakozhatnak a Karibik gyermek medencében, gyereksarokban vagy pihenhetnek az intim Baby Silent Zónában.

És mindezt színesebbé teszi a Fantázia iskolájának egyedülálló halloween-i dekorációja és az IQ park interaktív attrakciói. Az oktatás csúcspontja az egész napos szórakozás lesz a  Halloween Show-n, amikor eljön Raffaelito, a fiatal csontváz a Fantázia iskolájába.

Az idei Halloween-i show egy nagy egész napos szórakozás lesz a Fantázia iskolájában. Tatralandia varázslatosan szép terei 40 szörnyecske színpada lesz, akik bombasztikus napot varázsolnak Önöknek. A Partit felpörgeti a DJ Csontváz (DJ LilJohn) és a Csontváz táncos duó. Énekelni tanítani fogja Önöket Radka Križanová, mint misztikus Szirén. A Face end body painting Európa bajnoka a szereplőket igazi halloween-i csontvázakká változtatja. Minden korosztályt várnak Matvej bohóc kreációi és lufi lényei, alkotóműhelyek, gazdag animációs program, vetélkedők és sok egyéb meglepetés.

Fellépnek a Divadelná spoločnosť, Rozprávkový svet művészei, Xoana táncosai és vendégeik. 

Jöjjön és éljen át velünk egy lélegzetelállító rejtelmes  Halloween-i show-t a trópusi paradicsomban.


Vásárold meg a legolcsóbb belépőket online.

Takaríts meg akár 4€-t a gopass.sk oldalon →Program Halloween Show


Halloween show Tatralandia 2018PartnersVásárold meg a legolcsóbb belépőket online.

Takaríts meg akár 4€-t a gopass.sk oldalon →Érintkezés

Információs Központ Tatralandia

Hétfő - Csütörtök: 11:00 - 19:00
Péntek: 11:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00Az összes esemény /event/

Tekintse meg a Tatralandia aquapark újdonságait és válasszon a közelgő események gazdag kínálatából.

EVENTEK →