Aquapark Tatralandia

10 medencével, 6 csúszdával és vízi csúszdák, szórakozási, napos programok, éttermek, wellness & spa és így tovább.

A Tatralandia Holiday Resort a legnagyobb egész éves, szálással ellátott vízi szórakozóhely Szlovákiában, Csehországban es Lengyelországban. A Liptó régióban terül el –ez a régió számos kulturális emlékkel, sajátos népi kultúrával és népművészettel rendelkezik, melyet körülölelik a legnagyobb szlovák hegységeket-az Alacsony- és a Magas-Tátra, Kis- és Nagy-Fátra, Chocs-hegység. Fedezze fel ezt a helyet teli kalanddal és szórakozással, amit magában foglal az Aquapark Tatralandia, az egész éves tengerparti paradicsom Tropical Paradise-t, nyári és üdülőközpont Holiday Village Tatralandia-t


Ahhoz, hogy kiélvezzék a Tatralandia-t, egy nap nem elegendő. Ez egy ideális hely nyári és téli vakációra minden korosztálynak. A nyári szezon alatt fiatalok és idősek egyaránt megtalálják a maguknak valót a 14 tenger, termál és tiszta vizet tartalmazó medencék közül. Unatkozni nem fognak a 28 tobogánnak és csúszdának,  az egész napos programoknak animátor  és a nyári eseményeknek köszönhetően. Ha véletlenül esne, akkor találkozunk az átlátszó tetejű, egészéves Tropical Paradise-ban, ahol a hőmérséklet sose esik 30°C alá.


A nyárral nincs vége semminek a Tatralandia-ban sem. Az egész év folyamán, a napozást a pálmafák alatt kivéve, választhatnak 6 tobogán közül, relaxálhatnak 10 medencében, élvezhetik jótékony hatását a thalasso terápiának, regenerálhatják testüket a Kelta szauna világban és visszanyerhetik a leadott energiát masszázsoknak, pakolásoknak és fürdéseknek köszönhetően a Wellness Paradise-ban. Azok, akik szeretnék élvezni a tényleges telet lehetőségük van beleülni a skibusba, ami kényelmesen elszállítja Szlovákia legnépszerűbb sí központjába, a Jasná Nízke Tatry-ba. Egyszerűen szórakozás, pihenés és kaland 365 napon keresztül egy helyen a Tatralandia-ban.
Vásárlás online: www.gopass.sk →

Kedvezmények és pontok a GoPass kártyával regisztrált tagoknak


Érintkezés

Információs Központ Tatralandia

Hétfő - Csütörtök: 11:00 - 19:00
Péntek: 11:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00Foto galéria - aquapark Tatralandia

Meghívjuk Önt a Tatralandia Aquapark virtuális megtekintésére. Tekintse meg Tatralandia Aquaparkot képekben.

FOTO GALÉRIA →