Legolcsóbb belépők

Döntse el Ön, mennyit akar a belépőért fizetni. 
A 2018-as nyári szezonban a Tatralandia vízi park látogatóinak lehetőségük van eldönteni mennyit akarnak fizetni a belépőért. Belépőjüket megvásárolhatják előre az e-shop GOPASS-on keresztül a GOPASS mobil applikáción keresztül, továbbá a standard helyen a központ pénztáraiban, és legújabban az önkiszolgáló pénztárakban - GOPASS TICKETS-ben is, melyeket megtalálnak minden bejárat mellet az aquaparkba. A belépőkön spórolhatnak, ha a látogatásukat a központba előre betervezi és a jegyeket, belépőket on-line vásárolja meg minimálisan 3 nappal a tervezett látogatás előtt. A 2018-as nyári szezon újdonsága az ingyenes belépő Tatralandia-ra gyermekek számára 6 éves korig.


GOPASS e-shop – Megéri!

Vásárold meg a legolcsóbb belépőket 3 nappal előre online →

A belépők vásárlása a klasszikus „kőpénztárakban”az aquaparkban már nem menő. A világban a vásárlás modern formái dominálnak az e-shopokon keresztül az otthon kényelméből és pontosan ilyen feltételeknek felel meg a GOPASS e-shop is. Az ügyes látogatók, akik a központ látogatását előre tervezik, ezáltal a belépőjüket egészen 3€-val olcsóbban vásárolhatják meg, mint a hagyományos „kőpénztárakban”, ha ezt 3 nappal a látogatásuk előtt teszik. A látogatás időpontját bármikor szimbolikus 1€-ós illeték fejében megváltoztathatja. Az online vásárlásnak további előnye is van, hogy a központban már nem kell sorban állással vesztegetni a pihenésre szánt idejét, és kihasználhatja a gyorsított belépést azon vendégek számára, akik már megvásárolták online a belépőiket az otthon kényelméből. 
Vásárlás online: www.gopass.sk →

Kedvezmények és pontok a GoPass kártyával regisztrált tagoknakGOPASS TICKETS – Megéri!

Vásárold meg a legolcsóbb belépőket a központban az önkiszolgáló pénztárakban.

Vásárolja meg a legolcsóbb jegyeket a központban az új önkiszolgáló pénztárakban. Lekéste az on-line vásárlást vagy még nem rendelkezik GOPASS kártyával? Nem számít. Az aquapark minden beléptetési helyén megtalálják az új GOPASS TICKETS önkiszolgáló pénztárakat, melyekben gyorsan és kényelmesen megvásárolhatja belépőjét 2€-val olcsóbban a hagyományos pénztárakkal szemben. Elegendő megadni az e-mail címet és az, hogy bankkártyával rendelkezzen. A regisztrációnál és a vásárlásnál örömmel segít a kedves kiszolgáló személyzet, aki készséggel átadja az első vásárlásnál a GOPASS kártyát ingyenesen. A GOPASS TICKETS pénztárban csak bankkártyával lehet fizetni és nem készpénzzel. A GOPASS valóban megéri.

A GOPASS TICKETS pénztárak 2018. júliusától üzemelnek!


 

GOPASS

További információ a GOPASS-ról:

www.gopass.sk →