Árjegyzék - Surf Waves Tatralandia 
Szeretnél szörfözni aquapark belépő vásárlása nélkül, vonzanak a vad hullámok és szeretnél pénzt megtakarítani? Velünk ez nem jelent problémát, válassz, melyik belépő felel meg neked a legjobban:
ZIma + GOPASS

Termék
Tartózkodás a Szörf zónában
Ár a pénztárban
Ár a pénztárban
+ GOPASS pontok
Ár online a GOPASS.sk oldalon keresztül
XS Surfing
20 perc.
11 €
9 € + 20 pont
9 €
Vásárolni online
XL Surfing
60 perc.
27 €
25 €+ 40 pont
25 €
Vásárolni online
Szörf raft /tutaj/
20 perc.
11 €
9 € + 20 pont
9 €
Vásárolni online
Surf Season Pass
(bérlet)
60 perc.
119 €
-
99 €
Vásárolni online
A pálya bérlése
60 perc.
108 €
-
-
-
Díszszemle
20 perc.
3 €
-
-
-

FOGLALÁSOK

Infócentrum Tatralandia
+421 915 834 644

info@tatralandia.sk


Magyarázatok:Fontos információk


  • Az egy alkalomra szóló belépők árusítását a pénztárakban realizálják az Aquapark Tatralandia Infócentrumban vagy a www.gopass.sk weboldalon.
  • Szörfözés az aquapark látogatói számára – pótdíj az egész napos belépőhöz vagy a 3 órás belépőhöz. Foglalás a 20 perces szörfözéshez nem szükséges, foglalás a 60 perces szörfözéshez szükséges. A felhasználás lehetősége függ a Surf Waves Tatralandia elérhető kapacitásától.
  • Szörfözés a látogatók számára az aquaparkon kívül – az aquaparkba való belépő vásárlásának feltétele nélkül. Foglalás 20 perc szörfözésre nem szükséges, foglalás 60 perc szörfözésre szükséges az Infócentrumban í Tartralandiában, tel.: +421915834644, email: info@tatralandia.sk. A felhasználás lehetősége függ a Surf Waves Tatralandia elérhető kapacitásától

Általános üzleti feltételek Surf Waves Tatralandia:

  • Surf Season Pass érvényes a szezon alatt, melyben megvásárolták. Nem átruházható a kiadásának pillanatától. Feljogosítja tulajdonosát szörfözésre a Surf Waves Tatralandiában 1x 60 perc terjedelemben naponta. Nem tartalmazza az aquapark többi szolgáltatását.
  • A Surf Season Pass tulajdonosa köteles minden távozáskor a Tatralandiából megtéríteni a pénztárban minden illetéket, amit a chipkártyára terhelt a pénzügyi limit keretében a realizált készpénz mentes fizetésekért az étkezésért és kiegészítő szolgáltatásokért.
  • A Surf Waves Tatralandia szolgáltatásoknak felhasználására lehetőségük van köszönhetően a szörf raftnak köszönhetően már személyeknek 4 éves kortól. Foglalás nem szükséges.
  • Szükséges bejelenteni, esetleg megvásárolni az Infócentrumban a belépés előtt a Surf Waves Tatralandiába.
  • A belépőt felhasználhatja az Aquapark nélkül.


Szörfözzenek mindössze 9 €-ért a www.gopass.sk oldalon.

A legelőnyösebb belépők és kedvezmények a Tatralandiába GoPass kártyával.Surf Waves Tatralandia

Önt vonzza az óceán, hullámok, szörfözés és a szabadság érzése? A mi egyedülálló szörf komplexumunknak köszönhetően már nem kell az óceánhoz utaznia.