Mutassa meg üzleti partnereink és a kongresszus résztvevőinek, mennyire is fontosak Önnek. Biztosítson részükre inspiráló atmoszférát a kongresszusi komplexben a lélegzetelállító trópusi paradicsom kellős közepén az Alacsony Tátra csúcsai alatt.

Holiday Village Tatralandia

Kellemes újonnan felépített konferencia termek, melyek rendkívüliek a kapacitásukat tekintve egészen 420 férőhelyig, lehetőséggel annak variábilis felosztására hangszigetelt fallal 3 önálló teremre 50-150 férőhelyig. A szomszédos Aquapark Tatralandia egészéves Tropical Paradise-al és a Funpark Taralandia lehetővé teszi a nem mindennapi témájú rendezvények szervezését. A sportcsarnok tárt kapukkal várja a legvakmerőbb programokat is.

Hotel Grand**** Jasná

Ski in & ski out hotel, ideális fekvéssel a Szlovákia közepén. Ez a hegyi hotel a rekonstruált szobákban képes 300 vendég fogadására és helyet biztosítani a szórakozásra. A 2013 –as év újdonsága a 350 főt befogadni képes konferencia centrum.

Boutique hotel Tri Studničky

Kényelmes boutique hotel páratlan dizájnnal. Konferencia termei a természettel való összeolvadás érzését kelti, csörgedező patakjával és az első hegyi stranddal rendelkező wellness Tátrában. Tökéletes, exkluzivitást, nyugalmat és gasztronómiai élményeket kereső kisebb csoportok részére.