TATRAPOLIS – MINIATŰRÖK VILÁGA TATRALANDIA

Kovácsmesterség és az utazási szenvedély kapcsolódásáról van szó, ami rendhagyó gyermek szórakoztatópark formájában testesült meg. 


Az Aquapark Tatralandia mellett egyedülálló gyermek szórakoztatópark létesült – TATRAPOLIS.

 Tatrapolis főleg a gyermek látogatókra koncentrál, melyek itt nemcsak szórakoznak, de tudásra tesznek szert földrajzból és történelemből is. Ez a hely alkalmas családi kirándulásra, de szervezett iskolai kirándulásra is. Az areál főbejárata mindjárt a Hurricane Factory épülete mellett található. 

Télen a Tatrapolis Park Miniatúra zárva van és üzemel 2010. május 28-tól! Várjuk a látogatását!
Aktuális információk a nyitvatartási időről  itt!

 

 

ÁRJEGYZÉKszemély 3 évfo/ park
TATRAPOLIS TICKET7 €1 fo/ 1 park
COMBO TICKET
3 parks for 1 price (Tatrapolis + Zoo kontakt + Butterfly garden)
(Jegy érvényességi 1.7. - 2017/09/17)
14 €1 fo/ 3 parks

 

 GaleriaA kicsiket és nagyokat egyaránt vonzzák a gyermekattrakciók, melyeket tartalmaz a belépőjegy. 

További információk

 

Világ épület

Fémből készültek és pontos másolatuk az eredeti építményeknek.

További információk

 

 


Combo ticket - Tatrapolis + ZooKontakt + Motýlia záhrada


A bemenet térképe a miniatűrök parkjába - Tatrapolis

A Tatrapolis szíve a Földkerek tér a Földgömb forgó fémszobrával. A Földgömbön megtaláljuk a világ 12 ismert építményének miniatűr mását. 

 

TÉRKÉP További információk Tatrapolis

Itt a kovácsmesterség és az utazási szenvedély kapcsolódásáról van szó, ami rendhagyó gyermek szórakoztatópark formájában testesült meg. 16,1 hektáros területen láthatók az ismert építmények fém kicsinyített másai, megtekinteni saját szemmel a kovácsmester munkáját vagy korlátlanul szórakozni 6 gyermek attrakción. Az areál karakterét kiegészíti a Vas utca kovácsműhellyel vagy a fém templom az Angyaldombon.

A Tatrapolis szíve a Földkerek tér a Földgömb forgó fémszobrával. A Földgömbön megtaláljuk a világ 12 ismert építményének miniatűr mását. Fémből készültek és pontos másolatuk az eredeti építményeknek. Rövid sétával a téren szimbolikusan beutazhatjuk az egész világot – csodálni az Eiffel-torony kecsességét, megtekinteni a Big Ben óráját, megszámolni a Sydney operaház szirmait, vagy összehasonlítani a TV tornyot a Kamzík hegyen a kanadai CN Tower toronnyal. Érdekes, hogy itt nem kis alkotásokról beszélünk, hanem nagy fém szobrokról. Hiszen például az Eiffel-torony magassága 7 méter. Ez ideális hely a nem mindennapi szelfire!

A Tatrapolisban mindennap kovács dolgozik. A látogatók szemeláttára éleszti fel a tüzet és készíti a válogatott fém alakzatokat. Saját szemünkkel győződhetünk meg arról, hogyan kell a vasat izzítani, milyen nagyszerűséggel hajlítják, mi az üllő, milyen nehéz a kovácskalapács és meddig tart a vas hajlítása. Ilyen módon is közelebb hozhatjuk az őseink művészetét, és megtapasztalni, hogy minden miniatűralkotás milyen hatalmas munkát takar.

A kicsiket és nagyokat egyaránt vonzzák a gyermekattrakciók, melyeket tartalmaz a belépőjegy. Gyerekek kipróbálhatják a Tatrapolis Expres kisvonatot, a láncos körhintát, az autodrómot, bolyonghatnak a Tükörlabirintusban vagy kipróbálhatják a szórakozás vizes formáját Fonott csónakokon vagy az adrenalin menetet a Vizes nyílon.

A Tatrapolisban természetesen nem hiányoznak az étkezés és az emléktárgyak vásárlásának lehetősége. A stílusos Kovácshoz címzett fogadóban gasztronómiai specialitásokat kóstolhatnak és az Ajándékboltban valami kedves emléket vásárolhatnak. 

Ha a családdal eredeti helyet keres a szabadidőtöltésre, megtalálta az igazit – TATRAPOLIS.
Érintkezés

Információs Központ Tatralandia

(10:00 do 20:00)A világ építményei

 

Itt a kovácsmesterség és az utazási szenvedély kapcsolódásáról van szó, ami rendhagyó gyermek szórakoztatópark formájában testesült meg 


 A VILÁG ÉPÍTMÉNYEI