Surf Waves Tatralandia

Önt vonzza az óceán, hullámok, szörfözés és a szabadság érzése? A mi egyedülálló szörf komplexumunknak köszönhetően már nem kell az óceánhoz utaznia.

 Önt vonzza az óceán, hullámok, szörfözés és a szabadság érzése? A mi egyedülálló szörf komplexumunknak köszönhetően már nem kell az óceánhoz utaznia. Surf Waves Tatralandia remek élményt kínál, melyet Önnek is ki kell próbálnia. A 2016-os nyár újdonsága – szörfözés a a Tatralandia hullámain az ismert Waikiki strandon vagy a Maui szigeten adrenalin a profik számára, de a kezdők és a legkisebbek számára is.


MI IS A SURF WAVES?

Beltéri szörf szimulátor speciális technológiát használ beépített mesterséges folyó formájában, mely képes hullámokat gerjeszteni, melyek hasonlóak az óceániakhoz. Egyenletes vízfolyás 30- 70 km/ó sebességgel együttesen a felületi görbülettel ideális feltételeket teremt a szörfdeszka számára, mely képes csúszni a felületen. A görbület növekvő sebességet okoz, mely lehetővé teszi a szörfösnek próbálni és ismételni a kanyarokat és élvezni a különböző trükköket.  A Hawaii komplexumban négy pálya található 68 m2 területen. A mesterséges hullám előnye, hogy biztonságos környezetben tanulhat meg szörfözni, mely irányított és így ez a sport alkalmas minden korosztálynak. A hullámot gyermekek is kipróbálhatják 6 éves kortól (min. 25 kg).


SZÖRFÖZÉS TATRALANDIA HULLÁMAIN

Belépéskor a szörfzónába tapasztalt oktató fogadja Önt, aki kísérni fogja egész idő alatt, míg Ön a szörfhullámon tartózkodik. Bevezető oktatást kap, ami alatt megkapja a szükséges információkat a szörf helyes fogásáról és az azzal való manipulációról, hogy tökéletesen kiélvezhesse a szörfözést. És hurráá hullámra fel!!! A vizet először, mintha a „saját bőrén“ próbálja ki, az ún. bodyboard-on – speciális deszka szörfözéshez csak fekve és ülve. Ebben a fázisban az oktatóval átveszik az alapelemeket, mint a mozgás oldalra, szörfözés térden állásban, ugrások és fordulások. Ha ezt a részt elsajátította rátérhetünk az egyensúlyozásra az igazi szörfdeszkán és vággyal élvezni a beltéri szörfözést álló helyzetben, az ún. flowboarding. Flowboarding-ot órás leckéken oktatják. Ebben a fázisban kipróbálja, mit jelent elkapni a hullámot. Igazi szörfössé válik. Alap az oldalmozgás a térben. Az oktató speciális kötéllel lehet az Ön segítségére, melynek köszönhetően biztonságban érzi magát és önbizalmat kap. Csak 20 percet vásárolt, de szeretne tovább maradni? Nem kell a kurzusát megszakítania. A chipjére automatikusan további 20 perc számítódik, abban az esetben, ha a szörfözés elnyeri tetszését lehetősége van Szörfakadémiát vásárolni, ahol tökéletesítheti szörftudását. Vagy esetleg részt vehet az egyik Surf Nights rendezvényen.


[Translate to Hungarian:] SURFOVANIE - VSTUP BEZ AQUAPARKU TATRALANDIA

[Translate to Hungarian:] Chcete sa ísť surfovať, ale bez vstupu do Aquaparku? Aj to je u nás možné.

 • Zaparkujete na vyhradenom parkovisku pre surferov.
 • V areály vás prednostne obslúži špeciálna pokladňa –INFOCENTRUM.
 • Cez infocentrum Tatralandia si zakúpite vstup len na Surf Waves Tatralandia ( v prípade permanentkárov len vybavíte) a užívate si váš unikátny, nie len športový zážitok.
 • Vstup, ktorý si zakúpite je čistý čas, ktorý môžete stráviť v surfovacej zóne. K tomu dostávate 30 min. ako bonus  na prezlečenie a presun do a zo zóny. 
 • Pracovníčky infocentra vás nasmerujú do šatní, kde sa prezlečiete a odložíte si svoje veci.
 • Cez areál sa pohodlne dostanete do surf zóny.
 • V surf zóne sa o vás postarajú vyškolení inštruktori. Ale pozor!!! Zážitok môže byť taký intenzívny, že sa vám nebude chcieť odísť.
 • Pri odchode máte čas na prezlečenie a sprchu.

Užívajte si surfovanie so svojimi najbližšími! Jedinečná ponuka vstupu pre doprovod. Viac Informácii získate na Infocentre Tatralandia.

SURFOVANIE – VSTUP PRIAMO Z AQUAPARKU TATRALANDIA

 • Užívajte si surfovanie priamo počas pobytu v aquaparku cez vstup z Hawaii komplexu. Vstúpte do surf zóny, kde vás už bude čakať profesionálny inštruktor, ktorý je zárukou plnej kvality a zábavy.
 •  Surfujte bez obmedzení. 20 minútové surfovanie si môžete pohodlne predĺžiť. Automaticky sa vám na čip pripočíta doplatok za každých ďalších 20 min., takže si užite váš zážitok bez starostí a naplno.
 • Platíte na kasách až pri odchode z Aquaparku, naši ubytovaní hostia až pri obchode z hotela, na hotelovej recepcii.

V prípade, že ste si zabudli plavky, nič sa nedeje. Máte na výber zo širokého sortimentu plaviek v Tatry Motion obchodíkoch v areály. Ženám odporúčame pribaliť si na surf aj tričko.