Halloween Tatralandia

15.9. - 23.12.2017

Egyedülálló ősz Tatralandiában 

Halloween, mint a kis csontváz keresztelője !


Az ősz Tatralandiában ismét egyedülálló és érdekes történetet hoz el a csontvázak életéből. 

Már szeptembertől az aquapark Tatralandia látogatóit vidám és ötletes dekorációval várja Halloween témára.

Az egész ősz folyamán 2017. 9.15-étől 2017.12.23-ig az aquapark területén rendhagyó ünnep elevenedik meg és érdekes történetet kínál Conchita és Pedro életéből. Új originális előadásban folytatódik szerelmük története.

Conchita és Pedro két szerelmes csontváz, akik tavaly ősszel szerelmüket esküvővel pecsételték meg és szerelmük a mai napig tart. Az esküvővel egyesült két család a Maňana és a Muerte család és pontosan egy évre rá megszületett a fiuk – a kis csontvázacska, akinek érkezését természetesen kellően meg kell ünnepelni.

A tavalyi esküvő után az idén a kis csontvázacska keresztelője jön. Tatralandia velük együtt fog ünnepelni és érdekes történetet fog kínálni most már a három boldog csontváz életéből. A tematikus dekoráció kibővült a további belső medencékhez, mivel a csontváz család is kibővült. A keresztelőre eljönnek a boszorkány-nagymamák, akik az újszülöttnek ajándékokat hoznak, melyek szimbolizálják az ő további élet sorsát.

Arról, hogy ez egy igazi fieszta, Tatralandia minden látogatója meggyőződhet az egész ősz folyamán.

Hogyan is néz ki a keresztelő a Muerte családban? Tudnak egyáltalán a rémek és a boszorkányok táncolni? Hogyan is szórakoznak, mi is számukra az ünneplés? Ezekre a kérdésekre megadja a választ a Halloween  Tatralandia.


Vásárlás online:  www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass


Lenyűgöző keresztelő ünnepség

A kis Csontváz megszületésének alkalmából tartott ünnepség, melyet a boszorkányok - sorsistennők szerveznek, egész ősszel nagyszerű stílusban zajlik – tele édes finomságokkal, ajándékokkal és zenével. A régi mexikói szokás szerint mindegyik boszorkány – sorsistennő egy ajándékot hoz az ünnepeltnek, mely előre meghatározza az ő sorsát. 
Mi lesz a kis csontvázból, ha felnő?  Mexikói Santana lesz belőle,  mariachi vagy ha felnő táncos lesz vagy sportoló? 


Kibővített dekoráció

Nem mindennapi élményt a különleges ünnepségről fokozza a kibővített dekoráció és az interaktív dekoratív figurák. Az egész terület az igazi vidám – rémisztő atmoszférával lélegzik. Minden sarokból különleges rémek, boszorkányok és csontvázak leselkednek.  Különleges és eredeti fényképeket a remegő csontvázakkal és a vidám boszorkányokkal mindenki hazavihet. 


Conchita és Pedro története

A Mexikói-öböl partján egymásba szeretett két csontváz Pedro Muerto és Conchita Annamaría Espozelita Juevo Maňana. Szerelmüket tavaly a trópusi paradicsomban Tatralandiában pecsételték meg, ennek az esküvőnek tanúja lehetett minden látogató. Ez az idén sem lesz másképp. Az esküvő után egy évre és egy napra megszületik a kis csontvázacska és az ő megszületését kellően meg kell ünnepelni - keresztelővel. Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass


Zažite jedinečný Halloween Tatralandia!


Priebeh inštalácie Halloween Wedding 2016