Halloween Tatralandia

15.9. - 23.12.2017

Egyedülálló ősz Tatralandiában 

Halloween, mint a kis csontváz keresztelője !


Lenyűgöző keresztelő ünnepség

A kis Csontváz megszületésének alkalmából tartott ünnepség, melyet a boszorkányok - sorsistennők szerveznek, egész ősszel nagyszerű stílusban zajlik – tele édes finomságokkal, ajándékokkal és zenével. A régi mexikói szokás szerint mindegyik boszorkány – sorsistennő egy ajándékot hoz az ünnepeltnek, mely előre meghatározza az ő sorsát. 
Mi lesz a kis csontvázból, ha felnő?  Mexikói Santana lesz belőle,  mariachi vagy ha felnő táncos lesz vagy sportoló? 

Raffaellit teljes úton való megérkezését a 4 chilei ünnepli - a szenátorok Seňorita Vitalita, Seňorita Sunnita, Seňorita Libertita és Seňorita Cruelda.
És mindegyikhez egy rövid történetet hoztunk neked.Senorita Vitalita

Senorita Vitalita – mesebeli tündérkeresztanya, aki ajándékba, a bölcsőbe a gyermeknek életörömöt és optimista életfelfogást hoz. Mindenhol, ahol megjelenik varázslatosan javul a hangulat. A jó hírek hírnöke, Tatralandiában megtalálta az igazi helyét, ahonnan nem akar távozni egész ősszel. 


Senorita Sunnita 

Senorita Sunnita – szeret mindent és mindenkit. Ő a tündérkeresztanya, aki maga körül terjeszti a szeretetet, békét és a nyugalmat. A gyermekek bölcsőjénél szívesen látják, mindenhol és mindenki által szeretett. Általa megajándékozott gyermeknek szerető és bátor szíve van és empatikus érzékkel megáldott.  


Conchita és Pedro története

A Mexikói-öböl partján egymásba szeretett két csontváz Pedro Muerto és Conchita Annamaría Espozelita Juevo Maňana. Szerelmüket tavaly a trópusi paradicsomban Tatralandiában pecsételték meg, ennek az esküvőnek tanúja lehetett minden látogató. Ez az idén sem lesz másképp. Az esküvő után egy évre és egy napra megszületik a kis csontvázacska és az ő megszületését kellően meg kell ünnepelni - keresztelővel. 


Senorita Cruelda 

Senorita Cruelda -  Ő a rossz tündérkeresztanya, aki elront minden keresztelőt, és akit senki nem akar meghívni az ünnepségre. Ajándékával a keresztelő napján komplikálja az emberi sorsokat. Szereti a sötét színeket, a mérges gombákat és a kígyókat villás nyelvükkel.

 

 

 Vásárlás online: www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass


Zažite jedinečný Halloween Tatralandia!