Tatralandia már a 13. nyári szezonját várja. Ismét, ahogy ez már jó szokássá vált, látogatóinak remek újdonságokkal szolgál. Az adrenalin szerelmesei szörfözhetnek a hawaii hullámokon, a gyerekek remekül szórakozhatnak a Jo Joo cirkusz előadásain. A legigényesebb ügyfelek számára elérhetőek lesznek az új VIP relax rooms.


Szörf hullámok

Vonza Önt az egzotikum, tenger, igazi hullámok és a szörfözés? Már nem kell messzire utaznia. Hawaii hullámok és szörfözés nyártól a Tatralandiában is. Az új Hawaii komplexumban kipróbálhatják az egészéves újdonságot – szörfözést a hawaii hullámokon az ismert Waikiki strandon vagy a Maui szigeten – adrenalin profiknak és kezdőknek. A deszkán szörfözhetnek fekve /body boarding/ vagy, ahogy a profik – állva. 

Ár: 5 €/30 perc
Rendelkezésre áll: 2016/6


Jo Joo Cirkusz

A gazdag animációs programon kívül Tatralandia a látogatóknak meglepetéssel is kedveskedik. A komplexum egész nyáron vendégül látja a Jo Joo Cseh Nemzeti Cirkuszt. Naponta három 20 -25 perces előadással várják a látogatókat, ahol fellépnek azok az állatok is, melyek szerepelnek a Joj TV ZOO című sorozatában. Gazdag program, ahol bemutatkoznak az artisták, szibériai tigrisek, amerikai pumák, pónik, majmok vagy papagájok, minden bizonnyal elnyerik kicsik és nagyok tetszését.

Belépő: GRATIS
Rendelkezésre áll: 2016.7.1. -2016. 9. 3.


VIP RELAX ROOM

A legigényesebb ügyfeleink maximális kényelme és nyugalma érdekében rendelkezésükre áll a két különálló magán VIP RELAX ROOMS kilátással a Tatralandia nyári komplexumára. Az egész nap folyamán az ügyfél rendelkezésére állnak relaxációs nyugágyak, hűtőszekrény, room service, trezor, hajszárító és zuhanykabin. 

Ár: 39 €/nap
Rendelkezésre áll: 2016/7


REGGELI FÜRDŐZÉS

Ússz a medencében 2x hetente még a nyitás előtt reggel 7:30-tól 9:00 óráig. 

Ár: 9 €/személy
Ár: 7 € + 20 Gopass pont
Rendelkezésre áll: 2016/7-8


Multiticket FUN TATRY

Remek szórakozás Liptón - az aquaparkokban és a Jasná Nízke Tatry hegyi központban. Multiticket FUN TATRY tartalmaz kétirányú CHOPOK SEVER&JUH menetjegyet és egész napos Fun Packet belépőt az Aquapark Tatralandiába vagy egész napos Sea&Fun Packet belépőt a Gino Paradise Bešeňová-ba. Multiskipass felhasználható 4 napon belül a vásárlást követően. 

Ár: már 27 €-tól/személy
Rendelkezésre áll: 2016. 6.16. – 2016. 9. 18.


PEELING TENGERI SÓVAL

Ez egy remek kozmetikai eszköz a bőr fényesítésére. Ha szép és egészséges bőrt szeretne, azt megfelelően kell áttisztítani. A test mosása viszont nem elegendő. A bőr mélyebb rétegeit is át kell tisztítani. A peeling eltávolítja a bőr elhalt hámsejtjeit és megnyitja a pórusokat, felderíti a bőrt és megszabadítja a toxikus anyagoktól. Hidratációs hatású. A bőr tisztítása a vérkeringés javulását okozza, ami a bőr kellemes külső megjelenését eredményezi . A bőr kisimul és puhává válik.

Belépő: GRATIS - szauna látogatók
Rendelkezésre áll: 2016/5


[Translate to Hungarian:]

TOP Letné eventy

18.6.2016 - Summer Battle Opening
18.6.2016 - Cullinary Battle
9.-10.7.2016 - Birthday Latino Fiesta
23.-24.7.2016 - Tomi Kid Weekend
13.-14.8.2016 - Tropical Party
27.8.2016 - Summer Beach Party