Tatrapolis Iron Master

2017.8.26.-27.

Kovácsmesterverseny fémszobrok építésében, egyedi hétvégéje, egyenesen a Tatrapolis területén.


Meghívjuk Önöket az első évben megrendezett fémszobor építő fesztiválra, a Tatrapolis Iron Master-ra. Egyenesen a fesztivál területén, meghívott kovácsművészek fognak egyedülálló fémszobrokat készíteni fémhulladékból, a Mítoszok és legendák témára.

Ne hagyja ki ezt az egyedi eseményt- Tatrapolis Iron master, amely a már ismert és kedvelt magas-tátrai – Tatry Ice Master- nyári formája. Most elhozzuk Önöknek a Tatrapolis-ban az igazi kovácsművészek harcát. Fedezze fel a vas mágiáját és misztikáját, a művészet egyediségét és szépségét vagy az illatát és törékenységét a vasnak. A fémhulladékból készült fémszobrok a szemük előtt fognak nőni, és a győztesről mindenki dönthet. Az originális művek teljes 4 napon keresztül fognak készülni, és az első kovácstüzek már 2017.8.24-én lesznek begyújtva. A fémszobrok egyediségét és szépségét egyenesen a Tatrapolis területén csodálhatják.

A Tatrapolis Iron Master alatt minden érzékszerv bekapcsolódik a kovácsművészet figyelésébe. A szemeket meggyönyörködteti az ügyes kovácsmesterek látványa, erőversenyek vagy a gyönyörű táncosnők, az étel illata megcsiklandozza az orrot és az ízlelőbimbókat és a füleknek is garantált a kiváló öröm, a betervezett zenei programnak köszönhetően.  Fellép a híres Metalinda zenekar, a kiváló Red Hot Chilli Peppers Revival , a S hudbou vesmírnou együttes , amely az Énekel a Föld tv show-ban vált ismertté.  Helenine oči zenekar és a fiatal énekesnő, Barbara Hazuchová rajongói is megtalálják számításukat


Program Tatrapolis Iron Master

Sobota 26.8.2017 

 

11:00 Slávnostné otvorenie Tatrapolis Iron master 

11:20 Prezentácia súťažiacich kováčov

12:00 Tanečné vystúpenie Vivas Production

12:30 Súťaže pre deti a dospelých 

13:00 Tanečné vystúpenie Vivas Production

13:30 Špeciálna súťaž  v hode kovadlinou

15:00 Heľenine oči

16:00 Barbora Hazuchová 

17:00 Red Hot Chilli Peppers Revival

 

Nedeľa 27.8.2017

 

11:00 Otvorenie  druhého dňa kováčskeho zápolenia 

12:00 Tanečné vystúpenie Dance Mania 

12:30 Súťaže pre deti i dospelých

13:00 Tanečné vystúpenie Dance Mania 

13:30 Kováčske súťaženie 

14:30 Prezentácia súťažiacich kováčov

15:00 Ukážky výroby  kováčskych výrobkov

15:30 Tanečné vystúpenie Dance Mania 

16:00 S hudbou vesmírnou

17:00 Vyhlásenie víťaza súťaže

18:00 Metalinda


Liptó feszt Tatrapolis belépő Gyermek be nem töltött 3 éves korig Személy 3 éven felül GoPass e-shop
1 nap Ingyen 7 € Kúpiť on-line

Jedinečné momenty z Tatrapolis Iron Master

Vásárlás online:  www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass


Tatrapolis svet miniatúr

A kovácsmesterség és az utazási szenvedély originális összekapcsolása, amely a nem hagyományos gyermek vidámparkban valósult meg. A Tatrapolis-ban, 12 művészien elkészített, max.7 méter magas világépítmény miniatűrje és korlátlanul ingyenes attrakciók, mint autodróm, tükör labirintus, ugráló várak és a garantáltan mindenkinek szórakozást biztosító trambulinok várják Önöket. 


Kovácsmesterek

Tapasztalja meg a mesterek forró versenyét a fémhulladékból való fémszobor építésben. Az első kovácstűzhelyek 2017.8.27-én lesznek begyújtva, amikor elkezdenek a műveiken dolgozni. A kovácsok életet lehelnek a fémhulladékba a Mítoszok és legendák témára, és így örömet szereznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A győztesről egyenesen a Tatrapolisban dönthetnek 2017.8.27-én.


Metalinda 

Éljen át egy kiváló koncertet a Metalinda rockzenekarral a Tatrapolis-ban, az egyedi Tatrapolis Iron Master rendezvényen. Bulizzon az ismert slágerekre Slnko nevychádzaj, Zavrite nás vagy Slnko svieti nám. A koncertjükre meghívják Önöket a Metalinda tagjai-


Helenine oči & Red Hot Chilli Peppers Revival

A Tatrapolis Iron Master hétvégi programját A Helenine oči és a Red Hot Chilli Peppers Revival fellépései gazdagítják , amelyek slágereire bulizni tud a látogatók minden korosztálya. 


S Hudbou Vesmírnou & Barbora Hazuchová

 

A kovácsok mesterkedését gazdagítja Barbora Hazuchová, fiatal énekesnő is, aki előadja fülbemászó dalait , egyenesen a Tatrapolis-ban. S Hudbou Vesmírnou egy fiatal trió, amely a slágereivel szinte mindenkit szórakoztatni fog. Együtt mozogjuk szét magunkat az olyan slágerek vidám ritmusaira, mint a Šírime mladosť, Pozdrav z lesa vagy a legismertebb Je nám teplo slágerre.

És a tény, hogy meleg lesz az garantált, mert a kovács bajnokság tűz nélkül nem mehet végbe!


Vásárlás online:  www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass


Rozhodnite svojim hlasom o víťazovi súťaže aj vy! 
Priradením hlasovacieho lístka, ktorý obdržíte pri vstupe môžete podporiť svojho favorita a vyhrať zaujímavú cenu . 


Pozývame Vás na Tatrapolis Iron Master  
už tento víkend -26.-27.8.2017 


Všetky eventy

Prezrite si novinky aquaparku Tatralandia a vyberte
si zo skvelej ponuky pripravovaných eventov.

EVENTY