Szilveszter a HEX zenekarral

2017. 12. 31

Egyedülálló Szilveszter a medencékben, gazdag programmal, frissítő italokkal és igazi trópusi atmoszférával a Tatralandiában!


Szilveszter GoPass-al megéri!

Kedvezményes árak a regisztrált GoPass-al rendelkező ügyfelek számára.
Vásároljon on-line awww.gopass.sk weboldalon (Kedvezményközpont)


Ünnepelje meg az év utolsó éjszkáját rendhagyó módon – a trópusokon! Tatralandia  2017. 12. 31-én nagyszabású ünnepséget rendez a Szilveszter megünneplésére. Élje át az igazi szilveszteri atmoszférát és az év végének megünneplését a medencékben, tobogánokon és az ismert szlovák zenekar a HEX ritmusaira. A Szilveszter Tatralandiában rendhagyó teret köt össze a Szilveszter megünneplésére – medencéket, tobogánokat és a szaunákat  – a színes  táncelőadásokkal és a mágikus UV light show-t  hulahoppkarikákkal a Dreamdancers táncegyüttesből, mely felejthetetlen élményt nyújt minden látogatónak. Pole dance /rúdtánc/ a trópusokon? Igen, ezt is elhozza a rendhagyó Szilveszter Tatralandiában. 

Az egész este folyamán a remek hangulatról  DJ Martin Cehelský és Bongoman Elizz gondoskodik, a kicsiket és nagyokat rengeteg játék és vetélkedő várja. Az Óesztendő nagyszerű kicsúcsosodása a HEX zenekar koncertje, melynek slágereit egyenesen a medencéből élvezhet. Az Újévi ünnepséghez elválaszthatatlanul hozzátartozik a tombola és természetesen a tűzijáték!


Szilveszter GoPass-al megéri!

Kedvezményes árak a regisztrált GoPass-al rendelkező ügyfelek számára.
Vásároljon on-line awww.gopass.sk weboldalon (Kedvezményközpont)Belépőjegyek árjegyzéke

Belépő 

Gyerek
12 éves korig  

12 évesnél
idősebb személy   

Szilveszter már kapható 
(2017. 10. 2-tól pénztárakban és az infócentrumban)

 Grátisz20 €
Szilveszter pótdíj az egész napos belépőhöz
2017.12.31.
Grátisz11 €

Pótdíj - Vital packet 
(Kelta szaunák világa)

-9 €

* A szilveszteri program 18:00 órától 04:00 óráig tart. 

* Gyermekeknek be nem töltött 12 éves korig fizető felnőtt kíséretében a belépés INGYENES! Maximálisan 2 gyermek 1 felnőttre.

* Belépő a Szilveszterre tartalmazza a Tropical Packet belépőt (6 tobogán és csúszda, 10 medence, fedett komplexumok Tropical Paradise és a Karib-tenger kalózainak szigete, külső termálvizes medencék, parkolás, szekrény), és egészestés szilveszteri programot – HEX zenekar koncertje, UV light show, táncelőadások, tűzijáték.Szilveszter GoPass-al megéri!

Kedvezményes árak a regisztrált GoPass-al rendelkező ügyfelek számára.
Vásároljon on-line awww.gopass.sk weboldalon (Kedvezményközpont)


HEX


Hogy még nem volt része koncertben egyenest a medencék mellett? Szilveszterkor Tatralandiában ez is lehetséges! Élvezze az ismert szlovák zenekar a HEX koncertjét egyenesen a medencéből. A szórakozás az Ö slágereinek ritmusaira fog zajlani, mint a  Péntek este, Amikor egyedül vagyunk (V piatok podvečer alebo Keď sme sami) . Az Ő könnyed daluk a leggyakrabban játszottak közé tartozik a szlovák rádiókban. Azt, hogy soha (vagy sehol) sem volt még jobb /nikdy (alebo nikde) nebolo lepšie/, még sokáig énekelgetheti a szórakozással teli és remek atmoszférájú szilveszteri éjszaka után.


 UV LIGHT SHOW


A tánc, zene, művészet és a fényjáték egyedülálló összekapcsolódása. E előadás után minden látogató felejthetetlen élménnyel gazdagodik.  Show-t világító hulahoppkarikákkal és akrobatikus mutatványokkal valódi profik mutatják be. 


Táncelőadások 

Szilveszter Tatralandiában nemcsak szórakozás és bohóckodás a medencékben, de rengeteg kiváló zene és táncelőadás. Vidám, színes és játékos előadások teszik színesebbé az éjszakát és szórakoztatják a kicsiket és nagyokat. Színes kosztümök, érdekes tánckoreográfiák és forró ritmusok garantálják a remek atmoszférát és szórakozást.


Pole dance /Rúdtánc/


Pole dance  egy modern táncdiszciplína, mely többfajta tánc  - balett, keringő vagy a salsa elemeit köti össze a gimnasztika, akrobatika és a szabadtánc modern elemeivel. Ezt a művészetet mutatja be a elbűvölő táncosnő, aki ismert zsűritagja az e fajta versenyeknek, s maga is több díj-elismerés tulajdonosa. 


[Translate to Hungarian:]

Všetky eventy

Prezrite si novinky aquaparku Tatralandia a vyberte
si zo skvelej ponuky pripravovaných eventov.

EVENTY