BEŠEŇOVÁ – A LIPTÓI TERMÁLFORRÁSOK SZÍVE

 

Fogadja el meghívásunkat az új Bešeňová, és élvezze a pihenést a közkedvelt víziparkban 


A mágikus hely, amely teljes kikapcsolódást nyújt, a liptói termálforrások szívében, az új Besenyőfalván található. Besenyőfalván 21 termál- és tiszta vizű medence nyújt pihenést, a víz hőfoka akár 40°C is lehet. A barnásvörös termálvíz nagyon sok ásványi anyagot tartalmaz, amiért hálás lesz a vendég bőre, mozgás- és légzőszervei. 

Besenyőfalván nemcsak a test és lélek harmóniáját találja meg, hanem szórakozást a családja minden tagja számára a 15 vízi csúszdán, a hullámmedencében vagy raftingolás közben a vadvízi folyón. Ennek köszönhetően Besenyőfalva tökéletes választás a gyermekes családok számára.  

Az új pihenőterület, az Átrium az egész komplexum szíve. Az impozánsan megvilágított térség a  nyugalom oázisa, ahol érezni lehet a természet leheletét. Az ínyencek örömére össze van kötve Besenyőfalva legnagyobb éttermével, a Bistroval, amely friss nyersanyagokból készített finom ételeken kívül csodálatos kilátást nyújt Liptó szépségeire. 

A szaunavilágban energiával töltődik fel a vendég a 13 inhalációs és relaxációs kezelés során. Egyre közkedveltebbek az új Besenyőfalván a napi szaunarituálék és peelingek nemcsak fényes nappal, de a holdfényes éjszakákon is, a rendszeresen megrendezett különleges események során – a Szaunarituálék éjszakáján.

Az új, elegáns Besenyőfalva a tökéletes harmóniát testesíti meg, egyidejűleg nyújt relaxálást és szórakozást. Annak köszönhetően, hogy a vendég választhat a termálvíz és a tiszta víz között, itt igazán megtalálja mindenki a kedvére valót. További információk az új Besenyőfalváról 

 Az új Besenyőfalván a legigényesebb vendégeket is  újdonság várja: a Hotel Galéria Thermal Bešeňová ****. Szlovákia első holisztikus szállodája, ahol az embert a maga teljességében, testi, lelki, szellemi egységében kezelik. A szálloda vendégeinek privát termálzóna, magas színvonalú szolgáltatások állnak rendelkezésére, és egyéni bánásmódban részesülnek a személyzet részéről. Természetes lesz a non-stop recepciós szolgálat, érkezéskor az üdvözlő ital, a könyvtár és ajándék a vendég részére a szobában.  http://www.besenova.com/ubytovanieONLINE NEVEZÉS BEŠEŇOVÁ

Akár 7 € az online belépési www.gopass.sk