Jasná Nízke Tatry

CHOPOK KOPEC LETNÝCH VÝLETOV


Az Alacsony Tátra telített zöld növényzetének oázisát és felejthetetlen úti célt a családi kirándulásokra kínálja Önnek a nyári hónapok alatt a Chopok. 2024 méterrel a tengerszint felett 100 km hosszú gerinc tárja ki karjait, mely hívja a látogatókat barangolásra a turistautak szövevényében  Élvezze a nyarat, lélegezzen mélyeket a friss hegyi levegőből és töltse aktívan a nyarat az Alacsony Tátrában.

 

 

Utat a Chopokra rövidítse le a modern felvonókkal és induljon így a gerinctúrára, vagy nyári sétákra. A Chopok package retúrjegy áráért 5 különböző felvonóval utazhat a Chopok ellenkező oldalára és vissza, megcsodálni így a Liptó szépségeit  egyetlen nap alatt. Újdonság a kabinos A5 Krupová – Kosodrevina felvonó , mely először fog üzemelni a nyári szezon alatt is, és a látogatóknak kényelmes utazást biztosít Krupová-ról a Chopokra.  

Szórakozásról a felvonókkal történő vándorlás alatt a Chopok északi és déli lejtőin a családi játék a természetben a SÁRKÁNYPARK CHOPOK gondoskodik. A gyermekek a szüleikkel együtt a természettel és a környezetünkkel, melyben élnek, szorosan kapcsolódó feladatokat oldanak meg. A feladatok az egyedülálló fém sárkányszobrokon találhatóak. A pénztárban vagy az Infócentrumban a gyermekek ingyen egy könyvecskét kapnak, melyben megtalálják a feladattérképet és az egyes bejegyzéseket.  Három megoldott feladatért a gyermekeket érdekes jutalom várja. A Sárkánypark Chopok részét képezi a rengeteg mászóka a gyerekeknek és a Demián sárkány fantasztikus vasszobra a Chopokon , mely a torkában rézcsengőt rejt, mely teljesíti a titkos kívánságokat.

 

 

 

 

Az együtt töltött szórakoztató napot eszébe juttatja a Tatry Motion valamelyik üzletében vásárolt emléktárgy. Chopokot meghódíthatja három keréken különböző nehézségi fokú pályákon a közkedvelt hegyi kordén Újdonság a pálya a Chopok déli oldalán Krupová-ról Kosodreviná-ra. A kis kerékpárosok figyelmét minden bizonnyal felkelti a gyermek bike zóna Záhradky-n faakadályokkal, melyeket leküzdhetnek akár rollerrel vagy gyermekkerékpárral is.  Bungee trambulin Priehybá-n, Aquazorbing és Summer tubing a Happy End mellett gondoskodnak a szórakoztató bolondulásról kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Panoráma kilátást napfényes terasszal kínál Önöknek a Rotunda Chopok vendéglő, mely 2004 méterrel a tengerszint felett fekszik. Itt elfogyaszthatnak egy csésze remek kávét, élvezheti az ételek választékát a szlovák és világ konyhájáról, remek desszerteket, vagy a világ rumjainak széles választékát. Itt akár kényelmesen meg is szállhat és átélhet egy felejthetetlen éjszakát a csillagok alatt Tátra panorámájával a tenyerén. Szórakoztató, de romantikus pillanatokat is hoznak Önnek a tematikus nyári események /eventek/ . Rendkívüli rendezvények a Sárkányok Éjszakái rendhagyó esti felvonókon való utazásokat és kalandos feladatokat hoz nemcsak gyerekeknek.  Ne szalassza el a nem mindennapi vacsorát napnyugtánál a Rotunda vendéglőben a Sunset Diner két terminusán. A hegyi környezet megtisztításának szellemében zajlik a Zöld Chopok akció.

Események

15.7. 2017                         Sárkányok éjszakái a Chopokon

21.7.2017                          Sunset dinner

12.8.2017                          Sárkányok éjszakái a Chopokon

25.8.2017                          Sunset dinner

8.9.2017                             Zöld Chopok 


Info:  www.jasna.sk

INFOCENTRUM BIELA PÚŤ
Tel : 00421 907 88 66 44
E-mail : info@jasna.sk