Aquapark Tatralandia

10 medencével, 6 csúszdával és vízi csúszdák, szórakozási, napos programok, éttermek, gyógyfürdők és így tovább.

 


Vásárlás online:  www.gopass.sk

Kedvezmények és pontokat minden vásárlás a kártya GoPass


A Tatralandia Holiday Resort a legnagyobb egész éves, szálással ellátott vízi szórakozóhely Szlovákiában, Csehországban es Lengyelországban. A Liptó régióban terül el –ez a régió számos kulturális emlékkel, sajátos népi kultúrával és népművészettel rendelkezik, melyet körülölelik a legnagyobb szlovák hegységeket-az Alacsony- és a Magas-Tátra, Kis- és Nagy-Fátra, Chocs-hegység. Fedezze fel ezt a helyet teli kalanddal és szórakozással, amit magában foglal az Aquapark Tatralandia, az egész éves tengerparti paradicsom Tropical Paradise-t, nyári és üdülőközpont Holiday Village Tatralandia-t

Ahhoz, hogy kiélvezzék a Tatralandia-t, egy nap nem elegendő. Ez egy ideális hely nyári és téli vakációra minden korosztálynak. A nyári szezon alatt fiatalok és idősek egyaránt megtalálják a maguknak valót a 14 tenger, termál és tiszta vizet tartalmazó medencék közül. Unatkozni nem fognak a 26 tobogánnak és csúszdának, attrakcióknak a Funparkban, az egész napos programoknak animátor  és a nyári eseményeknek köszönhetően. Ha véletlenül esne, akkor találkozunk az átlátszó tetejű, egészéves Tropical Paradise-ban, ahol a hőmérséklet sose esik 30°C alá.

A nyárral nincs vége semminek a Tatralandia-ban sem. Az egész év folyamán, a napozást a pálmafák alatt kivéve, választhatnak 6 tobogán közül, relaxálhatnak 10 medencében, élvezhetik jótékony hatását a thalasso terápiának, regenerálhatják testüket a Kelta szauna világban és visszanyerhetik a leadott energiát masszázsoknak, pakolásoknak és fürdéseknek köszönhetően a Wellness Paradise-ban. Azok, akik szeretnék élvezni a tényleges telet lehetőségük van beleülni a skibusba, ami kényelmesen elszállítja Szlovákia legnépszerűbb sí központjába, a Jasná Nízke Tatry-ba. Egyszerűen szórakozás, pihenés és kaland 365 napon keresztül egy helyen a Tatralandia-ban.
Tervezze be az aquapark látogatását és pénzt takarít meg

Tervezzen minimálisan 4 napra előre és maximum szórakozást élhet meg legalacsonyabb árakon.

Egész napos belépő Tatralandiába

20%-ot takarít meg
Helyben Online

Online

4 nappal előre

Gyermekek 6 éves korig 15 € 13 € 11 € Vásárol online →
Felnőtt 25 € 22 € 19 € Vásárol online →
Diák és szenior 22 € 19 € 17 € Vásárol online →
Család 2 + 1 59 € 52 € 45 € Vásárol online →
Család 2 + 2 68 € 61 € 54 € Vásárol online →
Család 2 + 3 77 € 70 € 63 € Vásárol online →
Rodina 2 + 4 86 € 79 € 71 € Vásárol online →
Gyermekek 12 éves korig 18 € 16 € 14 € Vásárol online →


Mi mindenre képes a Gopass kártya?


Előnyös és kényelmes

A GOPASS e-shopban előre kiválaszthatja a élményeket a legalacsonyabb árakon, s Önnek csak az öröm marad.Jutalmaz és árat csökkent

GOPASS kártyája pontokat gyűjt Önnek, melyeket jelentős kedvezményekre válthat több tucat bárban, vendéglőben, üzletben és Tatry Motion kölcsönzőben és további helyeken.


Időt takarít meg

Belépő az e-shopban történő vásárlás után feltöltődik az Ön GOPASS

 Mindenhol érvényes

Az Ön GOPASS kártyája nemzetközileg alkalmazható. Felhasználhatja a Tatry mountain resorts, a.s. összes központjában.
Tatralandia nyár

Fotogaléria - aquapark Tatralandia

Pozývame Vás na virtuálnu prehliadku Aquaparku Tatralandia. Prezrite si Aquapark Tatralandia v obrazoch.


FOTOGALÉRIA