Tatralandia - dovolenka Liptov, Liptovská Mara

GOPASS Program

SPECIÁLIS KÍNÁLAT – GYEREKEK A FELVONÓKON CSAK 1€-ÉRT!

A menetjegy ára gyermekeknek 12 éves korig most csak 1€. 
Kérje szállásadójától a  GOPASS + LIPTOV REGION CARD-ot!!!


Gopass E-shop + Liptov Region Card

Fun Packet

Gyerekek 140 cm-ig

Szenior/Junior/
Gyermek 140 cm felett

Felnőttek

1 nap GOPASS
+ Liptov Region Card-al

1 €

18 €

21 €

2 nap  GOPASS
+ Liptov Region Card-al

2 €

32 €

36 €

Az egész napos Fun Packet belépő ára gyerekeknek  140cm testmagasságig ezen a nyáron csak 1€! Gyerekek 90 cm testmagasságig ingyen léphetnek be. Ez a speciális kínálat üdülési csomagban érvényes e-shopban történő vásárlás esetén GOPASS + LIPTOV REGION CARD használatával. Kérje szállásadójától mindkét kártyát és élvezze a kedvezményes árakat. .  A kártya használatával az árak kedvezményesek a felnőttek, juniorok és szeniorok részére is.

 


Hogyan működik a GOPASS?

Hogyan működik a GOPASS? A GOPASS kártya egy chipkártya, melynek segítségével vásárolhat a GOPASS e-shopban a legelőnyösebb árakon, s emellett rengeteg előnyhöz juthat.


Tartósan csökkentett árak

Ha az e-shopon vásárol, olcsóbban vásárol. 
Az aquapark belépők és további termékek ára tartósan csökkentettek. Vásároljon LEGELŐNYÖSEBBEN az e-shopban www.GOPASS.sk, látogassa meg az Aquapark Tatralandiát   GOPASS-al, és minden vásárlással gyűjtse a hűségpontokat.


NEMCSAK A TATRALANDIA BELÉPŐK

A GOPASS kártyára vásárolhat az e-shopban az Aquapark Tatralandia belépőkön kívül menetjegyeket a felvonókra, szállodai tartózkodást és rengeteg egyéb szolgáltatást a JASNÁ Nízke Tatry, Vysoké Tatry központokban vagy a Tatralandiában. A GOPASS kártya érvényes a Tatry mountain resorts, a.s. Társaság által üzemeltetett helyen, ahol fel van tűntetve „ ITT ÉRVÉNYES A GOPASS”.


Minden Euróért kap 1 pontot

Az e-shopban, vagy a központban elköltött minden egyes Euróért egy ponttal jutalmazzuk Önt. Elegendő, ha a vásárlásnál felmutatja a GOPASS kártyáját, és kérni a pontok bejegyzését. A pontokat remek ajándékokra válthatja. Rendelkezésére állnak kisebb azonnali ajándékok, melyeket igénybe vehet már az első vásárlás után.


Kedvezmények a központokban

Elegendő felmutatni a GOPASS chipkártyát és élvezheti a remek kedvezményeket vendéglőkben, bárokban és rengeteg egyéb helyen. 


Statisztikák a www.gopass.sk weboldalon

Miután bejelentkezett a www.GOPASS.sk weboldalra, figyelemmel követheti az elért tengerszint feletti magasságot vagy megnézheti a kirándulása alatt készült fotókat.

 


Vásároljon belépőt az e-shopban és pénzt spórol.
Hogyan működik a GOPASS e-shop?
Válassza ki a termékeket
date
From:
To:
season
Szezonális belépő
i
Válassza ki az időpontot
Folytassa az E-shopon ›
A legjobb kínálatokat keressük
Megnézni az egész kínálatot ›