Online beszerzés
A gopass kártyával időt és pénzt takarít meg
skipasok - kötélpályák - aquapark - élmények - szállás
Banner

GOPASS ProgramTartósan csökkentett árak

Ha az e-shopon vásárol, olcsóbban vásárol. 
Az aquapark belépők és további termékek ára tartósan csökkentettek. Vásároljon LEGELŐNYÖSEBBEN az e-shopban www.GOPASS.sk, látogassa meg az Aquapark Tatralandiát   GOPASS-al, és minden vásárlással gyűjtse a hűségpontokat.


NEMCSAK A TATRALANDIA BELÉPŐK

A GOPASS kártyára vásárolhat az e-shopban az Aquapark Tatralandia belépőkön kívül menetjegyeket a felvonókra, szállodai tartózkodást és rengeteg egyéb szolgáltatást a JASNÁ Nízke Tatry, Vysoké Tatry központokban vagy a Tatralandiában. A GOPASS kártya érvényes a Tatry mountain resorts, a.s. Társaság által üzemeltetett helyen, ahol fel van tűntetve „ ITT ÉRVÉNYES A GOPASS”.


Minden Euróért kap 1 pontot

Az e-shopban, vagy a központban elköltött minden egyes Euróért egy ponttal jutalmazzuk Önt. Elegendő, ha a vásárlásnál felmutatja a GOPASS kártyáját, és kérni a pontok bejegyzését. A pontokat remek ajándékokra válthatja. Rendelkezésére állnak kisebb azonnali ajándékok, melyeket igénybe vehet már az első vásárlás után.


Kedvezmények a központokban

Elegendő felmutatni a GOPASS chipkártyát és élvezheti a remek kedvezményeket vendéglőkben, bárokban és rengeteg egyéb helyen.